Marian Godină, poliţistul glumeţ cu texte virale pe Facebook, a publicat o carteMarian Godină, cunoscut în mediul online drept "poliţistul glumeţ", a publicat o carte. Volumul se numeşte "Flash-uri din sens opus" şi costă 29 de lei.

Marian Godina, politistul glumet cu texte virale pe Facebook, a publicat o carte
Marian Godină, poliţistul glumeţ cu texte virale pe Facebook, a publicat o carte
Foto: Facebook Marian Godina

Cartea este una oarecum biografică şi include povestiri asemănătoare cu cele care l-au făcut de multe ori viral pe Facebook, transmite Marian Godină:

"Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări.

Despre "Flash-uri din sens opus" vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii.

Sunt personajul principal al cărții. Momentul în care m-am născut, examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție, experiențele din școala de agenți, întâmplările din cariera de polițist, relațiile mele de dragoste, ziua în care am deschis pagina de facebook, precum și cea de-a doua zi în care am închis-o "pentru că așa am vrut eu, fără să fiu influențat de careva", toate sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față.

Dacă până nu demult, aveam în gând să vorbesc la o tipografie pentru a-mi confecționa o singură carte, pe care să o citesc eu la bătrânețe și să-mi amintesc astfel prin câte am trecut, astăzi, acest vis mi se îndeplinește însutit și mă aflu în postura de a vă invita să citiți "Flash-uri din sens opus", pe care o puteți precomanda aici, cartea urmând să apară în data de18.02.2016.

Din respect pentru dumneavoastră, toate cărțile comandate în perioada 12-17 februarie, vor pleca de la editură purtând semnătura mea. Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte "materiale", respectați regulile de circulație.",  a transmis poliţistul pe Facebook.

Agentul Marian Godină de la Poliția Rutieră Brașov a devenit cunoscut în mediul virtual, după ce a postat pe Facebook o serie de întâmplări amuzante din timpul activității sale de polițist.

Etichete: marian godina, politistul glumet

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h