Marian Munteanu, despre acuzaţiile de comerţ cu arme: În viaţa mea n-am făcut comerţ cu nimicALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sâmbătă acuzaţiile referitoare la faptul că ar fi făcut comerţ cu arme.

Marian Munteanu, despre acuzatiile de comert cu arme: In viata mea n-am facut comert cu nimic (Foto nasul.tv)
Marian Munteanu, despre acuzaţiile de comerţ cu arme: În viaţa mea n-am făcut comerţ cu nimic (Foto nasul.tv)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Eu, în viaţa mea, nu am făcut comerţ cu nimic, nici cu cărţile pe care le-am editat nu am reuşit să vând mare lucru, pentru că probabil nu a fost un editor foarte eficient. Eu am făcut servicii, mai precis de resurse umane în mediul civil, cunoscute de altfel pe piaţa economică, lucru firesc, normal, într-o economie de piaţă şi eu zic cu oarecare succes.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Eu sunt mulţumit că, împreună cu colegii mei, la vremea aceea am putut realiza o activitate de resurse umane de prestigiu, oricum firma respectivă reuşind să rămână singurul operator efectiv de pe piaţă, restul concurenţilor noştri fiind companii străine mult mai puternice", a declarat Marian Munteanu, citat de romaniatv.net.

Citeşte şi 
Macovei: Cu Munteanu primar, Bucureştiul ar ajunge în iad. Cu doamna gospodină Firea primim reţete

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. El a susţinut că această acuzaţie este fără acoperire, iar firma sa - Valahia - a avut o activitate mică. "Orice firmă din România poate fi uşor verificată nu numai la Registrul Comerţului, la Administraţia Fiscală, o să vadă că cifra de afaceri, probabil, că nu ne-ar fi permis să vindem nici măcar o trotinetă mai acătării (...) A publicat nişte cărţi, a fost o firmă cu o activitate mică", a mai spus Munteanu.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. El a răspuns astfel acuzaţiilor apărute într-o carte - "Moştenitorii Securităţii" - a istoricului Marius Oprea.

Etichete: arme, candidat PNL primaria Capitalei, comerţ, Marian Munteanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE