Marian Vanghelie a primit permisiunea de a asista la nașterea copilului săuMarian Vanghelie a primit permisiunea de a asista la iste la naşterea copilului său. Oanei Mizil, iubita primarului suspendat, va naște în curând. 

Marian Vanghelie a primit permisiunea de a asista la nasterea copilului sau
Marian Vanghelie a primit permisiunea de a asista la nașterea copilului său
Foto: aktual24.ro

Instanţa a încuviinţat solicitarea lui edilului suspendat de la Sectorul 5 de a fi lăsat să stea alături de Oana Mizil, iubita sa, la spital.

CITEȘTE ȘI: Marian Vanghelie, dezvăluiri din arestul la domiciliu. Cum și-a strâns AVEREA, LA NEGRU 

Astfel, Marian Vanghelie va putea părăsi domiciliul în 3 și 4 septembrie.

Edilul suspendat se află în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Oana Mizil va naşte zilele acestea primul copil al cuplului, iar Vanghelie va putea merge să-şi înregistreze fetiţa la primărie. Potrivit unor apropiaţi, operaţia de cezariană va avea loc la începutul lunii septembrie, la o clinică privată din Capitală. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori, mai arată sursa citată. 

Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani. Edilul suspendat a fost, ulterior, plasat în arest la domiciliu.

Etichete: copil marian vanghelie, Marian Vanghelie, marian vanghelie arest la domiciliu, marian vanghelie arestat, marian vanghelie dosar penal, Oana Mizil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE