Marian Vanghelie cercetat de ANI pentru fraudă fiscalăVicepreşedintele PSD Marian Vanghelie este cercetat de Agenția Națională de Integritate (ANI), fiind suspectat că şi-ar fi ascuns banii în conturile din străinătate ale iubitei sale, Oana Mizil.


Marian Vanghelie cercetat pentru frauda
Marian Vanghelie cercetat pentru fraudă

Procurorii de integritate susţin că Marian Vanghelie ar fi trasferat sute de mii de euro în conturile din Liban ale iubitei sale, deputatul Oana Mizil, relatează RTV. Acești bani nu au fost declarați de edilul sectorului 5 și nici nu pot fi justificați, potrivit RTV.

Iubita primarului Marian Vanghelie de la Sedctorul 5, Oana Mizil, apare în clasamentul celor mai bogaţi parlamentari, având numai bijuterii de 850.000 de euro, după cum menţionează aceasta în propria declaraţie de avere. 

Proaspăt aleasă deputat în Colegiul 23 din Sectorul 5 al Capitalei din partea USL, Oana Mizil se numără printre beneficiarii creditelor acordate în dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro, potrivit unor surse implicate în anchetă. Iubita primarului Vanghelie ar fi luat un credit de la una din băncile fraudate pentru achiziţionarea unui apartament într-un bloc cu bulină roşie, în centrul Capitalei. După ce a primit banii de la bancă, Oana Mizil nu a mai plătit nicio rată la împrumutul bancar. 

Etichete: Oana Mizil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE