Marian Vanghelie, EVACUAT din casă cu tot cu iubita saMarian Vanghelie este evacuat din casa RAAPPS luată de soacra sa, unde locuieşte împreună cu iubita lui Oana Mizil, din cauza restanţelor de aproape 50.000 de euro. 

Marian Vanghelie, EVACUAT din casa cu tot cu iubita sa (Foto cancan.ro)
Marian Vanghelie, EVACUAT din casă cu tot cu iubita sa (Foto cancan.ro)

Imobilul luat de la RAAPPS de soacra lui Vanghelie este acum într-un litigiu. Soacrei fostului edil i se cere în instanţă să achite aproape 50.000 de euro. Banii ar reprezenta, conform actelor de la dosar, sumele pe care RA-APPS ar fi trebuit să le primească dacă femeia n-ar fi contestat mărirea chiriei la 1.800 de euro, scrie romaniatv.net. 

Din fericire, fostul primar al Sectorului a primit permisiunea judecătorilor pentru a se muta într-un alt imobil, în care îşi va efectua arestul la domiciliu, închiriat în Ilfov.

Avocatul lui Vanghelie susţine că imobilul ar fi chiar insalubru pentru viitorul copil.

Ca urmare, Vanghelie a cerut judecătorilor să i se permită schimbarea domiciliului unde este ţinut în arest la domiciliu, iar solicitarea sa a fost admisă. În plus, fostul primar va fi liber să asiste la naşterea fetiţei sale. Judecătorii i-au permis să părăsească arestul la domiciliu joi şi vineri, pentru a fi lângă Oana Mizil şi pentru a înregistra copilul.

Etichete: evacuare casa, locuinţă, Marian Vanghelie, Oana Mizil, rapps

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE