Vanghelie şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5: "Oamenii mi-au dat puterea"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, judecat pentru corupţie, şi-a depus, marţi, candidatura pentru un nou mandat de edil al sectorului.

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.

UPDATE 17.15 Vanghelie a declarat că experienţa îl recomandă pentru un nou mandat.

"Oamenii din sector mi-au dat puterea de a candida. Am curajul să mă lupt cu sistemul, să-i spun doamnei Firea că RATB-ul și RADET-ul nu trebuie privatizate. Am curaj să le spun celor de la PSD că nu mai reprezintă nici oamenii, nici stânga în România. După 15 ani de experiență, pot să fac multe lucruri. (...) Îmi doresc un nou mandat pentru că, în primul rând, îi iubesc pe cei din Sectorul 5. Nu este pentru prima dată. Am mai avut probleme şi, la vremea respectivă, se punea problema tot aşa - de ce ar trebui să candidez - şi au venit oameni şi m-au susţinut. Am început cu învăţământul şi voi continua cu învăţământul că cred că trebuie să fie o prioritate pentru România", a declarat fostul edil după depunerea candidaturii.

Vanghelie a declarat pentru News.ro că a strâns în jur de 10.000 de semnături de susţinere.

"M-am decis să candidez pentru că așa e normal într-o țară democratică, pentru că majoritatea trebuie să învingă. Vreau să mă conving dacă majoritatea care m-a susținut până acum vine și la vot. Am avut multe întâlniri și discuții și toată lumea m-a sfătuit ca, indiferent de situație, trebuie să candidez pentru că voi obține un scor mare. Cred că voi câștiga din primul tur. Voi obține 50% plus un vot cum se spune, ca să arăt că majoritatea e de partea mea și nu e cum s-a încercat și se înceracă să se spună. Pe mine mă interează să demonstrez că majoritatea puternică e alături de mine și de ce am făcut vreme de 15 ani", a declarat Vanghelie pentru B1 TV.

Acesta a mai precizat că va fi candidatul Partidului Dreptății Sociale, formațiune politică nouă pe care o conduce.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Marian Vanghelie a fost suspendat din funcţia de primar după ce a fost arestat preventiv pentru fapte de corupţie. El a stat în arest, la domiciliu, pe parcursul mai multor luni.  Vanghelie a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

 Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Vanghelie, marian vanghelie candidatura sector 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE