Marian Vanghelie strânge semnături pentru a candida din nou la Primăria Sectorului 5ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Fostul primar PSD Marian Vanghelie a declarat că strânge semnături pentru a-şi depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5, fie ca independent, fie din partea partidului său, PDS.

Marian Vanghelie strange semnaturi pentru a candida din nou la Primaria Sectorului 5 (Foto fn24.ro)
Marian Vanghelie strânge semnături pentru a candida din nou la Primăria Sectorului 5 (Foto fn24.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Au strâns semnături pentru mine, fie ca independent, fie din partea partidului. Acum le numărăm, vom vedea în momentul în care le vom avea pe toate, dacă sunt suficiente", a declarat Marian Vanghelie, admiţând că, pe stradă, se cer semnături pentru candidatura sa. Legat de oficializarea candidaturii sale, el nu a avansat nicio dată, fiind o enigmă şi pentru el dacă adună suficiente semnături. Termenul final de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie este 26 aprilie.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Vanghelie a fost suspendat din funcţia de primar întrucât a fost arestat preventiv pentru fapte de corupţie, iar apoi a stat în arest, la domiciliu, pe parcursul mai multor luni.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte. Prejudiciul total cauzat bugetului Sectorului 5, prin activitatea infracţională a lui Vanghelie, a fost de aproape trei milioane de lei, susţin procurorii.

Sursa: Mediafax

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Vanghelie, Sectorul 5, strangere semnaturi Marian Vanghelie

0/1 COMENTARII
CLE
23 Apr 07:36
+0
VOTURI
-0
TREBUIE "MUNCA"...ESTE NEVOIE DE 90 MILIOANE DE SEMNATURI !!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h