Mariana Bitang, prima reacţie după dezvăluirile Mariei Olaru. Ce îi sugereazăMariana Bitang a reacţionat după dezvăluirile făcute de fosta gimnastă Maria Olaru, în cartea biografică, sugerându-i"să mai scrie o carte în care să scrie comentariile ei şi injuriile la adresa antrenorilor care au determinat anumite reacții".

Mariana Bitang si Octavian Bellu
Mariana Bitang şi Octavian Bellu

„Este o formulă de marketing care costă foarte mult imaginea gimnasticii românești. Maria Olaru dă într-un sistem care și asa traverseaza momente destul de critice. M-au sunat foste colege de-ale ei... Întreb si eu retoric când trairile ei erau cele reale. Am în fata un mail pe care mi l-a trimis în anul 2002 în care abandonase deja activitatea de performanta de 2 ani. Ea nu a fost singura în sala. Mai sunt si colege de-ale ei si au si ele un punct de vedere. Îi sugerez să mai scrie o carte în care să scrie comentariile ei si injuriile la adresa antrenorilor care au determinat anumite reacții", a spus Mariana Bitang la Kanal D, scrie libertatea.ro.

Octavian Belu a reacţionat şi el, în urma acuzațiilor care i s-au adus: „Mă întristează ceea ce aud. Chiar dacă a scris și de bine, asa se întâmplă la noi, presa scoate în evidență numai ce poate să socheze. Am vazut că Maria și-a tinut un jurnal în care și-a notat anumite lucruri. Stiam ca exista în obiceiul gimnastelor să țină un astfel de jurnal, dar chiar dupa atatea vreme, un jurnal scris de un copil la 12 ani reprezinta viziunea pe care o avea despre viața de gimnasta la vârsta respectivă. Eu nu o sa intru in polemica cu Maria Olaru. Am muncit împreună și rezultatele s-au vazut. Și eu si Maria suntem produsul unui sistem cu lumini și umbre. Eu nu-mi aduc aminte în 1994 să fi avut o ieșire violentă".

Fosta gimnastă Maria Olaru relatează, în cartea biografică, despre bătăile pe care le primea în timpul antrenamentelor, inclusiv de la antrenorul Octavian Bellu. Contactat de republica.ro, Octavian Bellu a spus că nu vrea să comenteze până nu citeşte cartea.

Cartea „Prețul aurului. Sinceritate incomodă", scrisă de Maria Olaru, va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, la Bookfest, in Centrul Expozițional ROMEXPO, începând cu ora 13.30.

 

 

Etichete: maria Olaru, Maria Olaru batuta, Maria Olaru carte, mariana bitang, octavian bellu

0/4 COMENTARII
coralia iordache
04 Jun 03:17
+0
VOTURI
-0
poate se bateau din placere//ar fi iteresant sa scrie si mariana bitang un sf.sau bellu un roman,best seller//..
Dan
03 Jun 10:33
+0
VOTURI
-0
Maria are dreptate in ceea ce spune, asa se facea performanta atunci, cu pumnul si palma. Nadia a fost in situatii asemanatoare. De fapt sportul de performanta inseamna durere si suferinta si apoi aur si bani.
cititor
03 Jun 08:19
+0
VOTURI
-0
Asta sunt unii dintre romani. Dau cu noroi in ceea ce avem mai bun. Pana una alta, Belu si Bitang sunt, parca asa am citit, cei mai performanti antrenori de gimnastica din lume. De ii tratati astfel? Poate ca le-o fi atins vreodata, dar nu cred ca a fost o practica.
diasporean
03 Jun 05:02
+0
VOTURI
-0
Bitang si belu nu au fost departe de mintea gimnastelor pe care le-au asuprit . Nu cred ca au vreo cultura minima la baza acesti doi antrenori .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE