Marika & Guests @ Selectro14-Martie
14-Martie

Calatoria saptamanala prin ramuri Techno si House continua la Selectro, Miercuri – 14 Martie in formatul deja consacrat, pe 2 scene in Expirat si OtherSide.

Saptamana aceasta ii avem in postura de invitati la unul dintre pupitre pe G.I.C. si DORROO – doi DJ-i si produceri in permanenta ascensiune pe scena romaneasca, alaturi de MARIKA, in timp ce deck-ul din OtherSide il primeste din nou pe DJ OPTICK – unul dintre cei mai in voga si apreciati DJ-i ai momentului, alaturi de GREEG si MOONSOUND – rezidentii Selectro.

G.I.C. este un DJ cu peste un deceniu de experienta in spate. Activitatile in care s-a vazut implicat de-a lungul anilor includ productie muzicala si mass-media, clasandu-se astfel printr artistii contemporani romani demni de luat in seama. Pentru el muzica electronica, in ansamblul sau, reprezinta domeniul in care se simte cel mai confortabil in timp ce, ca DJ este obisnuit sa impinga mereu limitele intr-un mod clasic.

Materiale audio semnate de el se gasesc pe http://gicsounds.bandcamp.com si pe http://www.soundcloud.com/gic.

Dorroo produce si mixeaza Techno si House, indiferent de forma pe care o capata cele doua genuri – Deep, Minimal, Acid, Tech, Soulful sau Funky. Este puternic influentat de generatia de DJ-i si produceri a anilor ’80 – Carl Cox, Frankie Knuckles, Laurent Garnier, Jean Michel Jarre sau Kraftwerk si de cluburile legendare din Londra unde si-a petrecut o buna parte din viata. Este energic, alert, mereu in priza. Nu se axeaza niciodata doar pe un gen atunci cand mixeaza iar pentru el...totul se rezuma la placerea de a pune muzica. Piese si mixuri semnate de Dorroo se gasesc pe http://www.soundcloud.com/dorroo si pe http://www.mixcloud.com/dorroo.

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus.

Etichete: expirat, Marika & Guests, party, selectro

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE