Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sector 3, dezvoltator imobiliar. UNDE şi CE construieşteFamilia lui Marius Mihăiță, secretarul Primăriei Sectorului 3, pregătește actele necesare construcției unui bloc de apartamente cu 10 etaje, pe un teren cumpărat la licitație din cartierul bucureștean Titan. Familia a încasat, recent, circa un milion de euro din vânzarea unui teren ce a aparținut fabricii Electroconstrucția Elco București, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Practica este utilizată și de familia primarului Robert Negoiță, care are în construcție un complex cu aproape 2.000 de apartamente în sectorul pe care îl administrează, scrie profit.ro. 

Marius Mihaita, secretarul Primariei Sector 3, dezvoltator imobiliar. UNDE si CE construieste
Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sector 3, dezvoltator imobiliar. UNDE şi CE construieşte

Dezvoltarea imobiliară a familiei Mihăiță este pregătită de firma Agrorom Distribution Services pe un teren de 2.750 de metri pătrați, amplasat la intersecția dintre Strada Liviu Rebreanu și Bulevardul 1 Decembrie 1918. Societatea a primit încă din februarie 2018 autorizație de construire pentru un imobil format din două corpuri cu 10 etaje, cu o valoare a construcțiilor declarată în acte de 16,4 milioane de lei.

Totuși, luna trecută a obținut un certificat de urbanism pentru transformarea etajului 10 în duplex. Imobilul ar putea cuprinde peste 100 de apartamente, potrivit calculelor Profit.ro, bazate pe coeficienții urbanistici ai zonei.

În Cartea Funciară se arată că terenul a fost dobândit în 2014 prin adjudecare. Cancan.ro a scris că lotul a fost cumpărat la licitație cu 717.000 de euro de la Primăria Sectorului 3, o valoare aproximativ la jumătate față de prețul pieței. Firma care are terenul în proprietate aparține Mihaelei – Irene Ghimeș (39 de ani), fost consilier principal al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3. Ea este fiica Niculinei Tatarici, despre care presa a scris că este sora lui Marius Mihăiță.

Etichete: bloc, dezvoltator imobiliar, Marius Mihăiță, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE