Marius Şumudică, antrenorul de la Astra Giurgiu, a fost SUSPENDATMarius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, miercuri, o etapă. Suspendarea vine după gesturile obscene adresate fanilor stelişti la meciul din turul semifinalei Cupei Ligii.

Marius Sumudica, antrenorul de la Astra Giurgiu, a fost SUSPENDAT
Marius Şumudică, antrenorul de la Astra Giurgiu, a fost SUSPENDAT
Foto: trolosport.ro

Fostul antrenor al Rapidului va sta în tribună la returul cu Steaua din Cupa Ligii, disputat tot miercuri, de la ora 18:30, informează mediafax.ro.

Decizia Comisiei a venit cu doar câteva ore înaintea returului semifinalelor Cupei Ligii dintre Astra şi Steaua, de la Giurgiu. Dani Coman, preşedintele liderului Ligii 1, a confirmat informaţia pentru ProSport. Totuşi, pedeapsa nu-i deranjează foarte tare pe giurgiuveni, în condiţiile în care Şumudică a declarat că nu e interesat de meciul din Cupa Ligii.

"Respectăm decizia Comisiei de Disciplină. Şumudică va sta în tribune un meci, dar avem secunzi care vor face ce va spune el", a declarat Dani Coman pentru ProSport. La fel ca în perioada în care antrenorul Astrei a fost suspendat pentru pariuri, locul său pe banca tehnică va fi luat de secunzii Bogdan Andone şi Cristi Petre.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină, a anunţat că va lua decizia în cazul lui Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor care a fentat regulamentul în meciul cu Astra, de la Giurgiu, când le-a dat indicaţii jucătorilor săi, chiar dacă era suspendat, pe data de 15 aprilie 2016.

Etichete: Astra Giurgiu, Marius Sumudica, meci, suspendare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h