Marş al Coaliţiei profesioniştilor din sistemul de sănătate, în CapitalăCoaliţia profesioniştilor din sistemul de sănătate organizează, în 2 noiembrie, un marş în Capitală, chiar dacă rezultatul discuţiilor cu miniştrii Sănătăţii şi Finanţelor este optimist, a anunţat preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR) Vasile Astărăstoae.

Mars al Coalitiei profesionistilor din sistemul de sanatate, in Capitala
Marş al Coaliţiei profesioniştilor din sistemul de sănătate, în Capitală
Foto: medicalnet.ro

Astărăstoae a explicat că acţiunile de protest vor continua până când "promisiunile" făcute de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu şi cel al Finanţelor, Daniel Chiţoiu, vor deveni realitate, adică vor fi prevăzute într-un act normativ publicat în Monitorul Oficial, scrie mediafax.ro.

"Această coaliţie nu este împotriva cuiva. Discuţiile continuă şi acţiunile de protest anunţate, la fel. Adică în 2 noiembrie între orele 11.00 şi 13.00, vom avea un marş pe traseul Parlament - Ministerul Finanţelor - Guvern. Avem deja 57.000 de semnături pentru grevă, dar nu anunţăm încă data. Le facem pe rând, în funcţie de rezultatele negocierilor", a declarat Vasile Astărăstoae, după o întâlnire a reprezentanţilor coaliţiei cu cei doi miniştri, la Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a spus că salarizarea medicilor va fi discutată săptămâna viitoare, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, fiind plecată din ţară.

Etichete: marş, medici, protest, protest Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE