Peste 12.000 de oameni au participat la un MARȘ COMEMORATIV, după tragedia din ColectivUPDATE: Peste 12.000 de oameni au participat la un marș al tăcerii în memoria victimelor de la clubul Colectiv.  

Duminică, de la ora 13.00, va avea loc un marș în memoria victimelor de la Clubul Colectiv. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a trupei Vița de Vie. 

UPDATE 15.30: Peste 12.000 de oameni au mărșăluit în București în memoria victimelor de la clubul Colectiv.  

Oamenii au venit la marş, dând curs apelului de participare la acest eveniment comemorativ, lansat cu o zi în urmă pe Facebook. Iniţial, în Piaţa Universităţii s-au strâns aproximativ o mie de persoane, însă numărul lor a crescut de mai multe ori pe traseul spre club.

UPDATE 15.00. Potrivit Jandarmeriei, 7.000 de oameni participă la marș. Marșul a pornit de la Universotate și se încheie la clubul Colectiv. 

PDATE:  Organizatorii au anunţat că plecarea în marş se va amâna, întrucât tot mai mulţi oameni şi-au anunţat prezenţa şi sunt în drum spre centrul Capitalei.

Oamenii au început să se strângă în Piaţa Universităţii încă de la ora 13.00, potrivit Digi24. 

Intenţionează să meargă spre locul tragediei, la club Colectiv.

Oamenii au venit cu afişe care au mesaje cu îndemnuri pentru autorităţi să nu mai lase să se întâmple evenimentele de genul celui produs vineri seară, sau cu mesaje de încurajare pentru famiile greu încercate. Totodată, ei au adus flori şi lumânări.

"Duminică, 1 noiembrie, la ora 13:00, adunare generală la Universitate, zona Fântână, pentru un marș comemorativ. Plecarea, la 14:00. Traseu: Piața Universității - Piața Unirii - Budapesta - Club Colectiv", a anunțat trupa Vița de Vie pe pagina oficială de Facebook. 

Liderul trupei Vita de Vie Adrian Despot a fost și el rănit în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, însă nu a avut nevoie de spitalizare. "Din fericire, Adrian este OK, a ajuns intreg acasa", se precizeaza pe pagina de socializare. 

27 de persoane au murit în urma incendiului din Clubul Colectiv, iar peste 180 au fost rănite. Chitariștii trupei Goodbye to Gravity, care concerta în seara tragediei, au decedat, iar solistul și basistul se află în stare gravă în spital. 

Etichete: colectiv, incendiu, marş, vita de vie

0/2 COMENTARII
Cris
01 nov 21:35
+0
VOTURI
-0
Acest mars este absolut INUTIL si PATETIC. Nu de un cor de bocitoare are Romania nevoie ci de o actiune ampla de inchidere a tututor cluburilor care nu respecta cerintele de securitate la incendiu.

Simplu, brusc si drastic cu amenzi enorme si pedepse penale.
Inchise, darmante si patroni arestati.

Bocitoarele sunt o paine de mancat pentru presa dar sunt egale cu ZERO pentru prevenirea unor evenimente similare.
Cris
01 nov 12:21
+0
VOTURI
-0
Acest mars este egal cu ZERO. Mai bine s-ar duce sa viziteze toate cluburile de subsol (Fire, B52 sau care drk o mai fi) sa faca o lista de cluburi care ar trebui imediat inchise si patronii bagati la puscarie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE