MARŞ de protest în centrul Capitalei, în această seară. Anunţul poliţiştilor rutieriPoliţiştii rutieri anunţă că, joi seara, va avea loc un marş de protest pe traseul Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii - Bd. Regina Elisabeta – platou parcare subterană (zona Statui). Este vorba de marşul organizat de Asociaţia "Mame pentru mame" - "ZERO TOLERANTA pentru violenta asupra copiilor".

Anunt al Politiei Rutiere
Anunţ al Poliţiei Rutiere

Marşul se va desfăşura între orele 18:30 – 19:45, fiind autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

"Participantii sunt asteptati de la ora 18 in Piata Victoriei in fata Muzeului Antipa unde ne vom strange pana la ora 18.30

La 18.30 pornim in mars pe partea dreapta, in functie de numarul de participanti vom merge pe trotuar si/sau pe prima banda de circulatie. La 19.45 vom ajunge la Piata Universitatii (vom traversa pe la libraria Eminescu de la strada Doamnei) si vom stationa pana la ora 21 pe platforma cu statui deasupra parcarii subterane de la Universtitate. Vom avea pancarte si portavoce. Fortele de ordine ne vor indica modificari de traseu, zone de traversare etc. Rugam particpantii care vin insotiti de copii ca prioritatea lor sa fie mentinerea in siguranta a celor mici in cursul protestului si marsului.

De asemeni, rugam insistent pe cei interesati de cauza noastra sa se inscrie ca participanti la marsul de protest NUMAI daca stiu 100% ca vor participa. Altfel, va rugam sa folositi optiunea MAYBE", se arată într-un mesaj pe Facebook al asociaţiei "Mame pentru mame"

Brigada Rutieră precizează că "deplasarea participanţilor se va face, pe trotuar, iar atunci când situaţia va impune se va folosi şi banda I de circulaţie, în funcţie de numărul acestora"

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă", mai precizează poliţiştii. 

Etichete: restricţii de trafic, restricţii trafic, restrictii trafic bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE