MARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII, joi, de la Universitate spre Palatul ParlamentuluiMARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII. PONTA - DEMISIA. JOI, 11 IUNIE. Organizația "Uniți Salvăm" anunță organizarea unui marș pentru egalitatea în fața legii și drept la libera exprimare. PONTA - DEMISIA". Marșul se va începe în jurul orei 19:00, cu plecare din Piața Universității și va continua până la Palatul Parlamentului.

MARȘ PENTRU EGALITATEA IN FAȚA LEGII, joi, de la Universitate spre Palatul Parlamentului
MARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII, joi, de la Universitate spre Palatul Parlamentului
Foto: facebook/Uniți Salvăm

MARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII. PONTA - DEMISIA. JOI, 11 IUNIE. "Cei pe care i-am ales nu ne sunt egali. Folosesc legea si functia dupa bunul plac. Un prim ministru suspect - dar care nu poate fi anchetat - te ameninta sa stai acasa", se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Nicusor Dan și-a anunțat deja prezența la marșul organizat joi, de la ora 19:00 de "Uniți Salvăm".

''Particip maine de la ora 19 la marsul de la Piata Universitatii la Parlament organizat de Uniti Salvam. Marsul este un protest fata de folosirea abuziva a imunitatii parlamentare si fata de amenintarile cu plangeri penale ale premierului si ale ministrului justitiei fata de mitingurile opozitiei. Marsul nu are legatura cu manifestarile opozitiei, ci apara un principiu al statului de drept", a declarat Nicușor Dan.

CITEȘTE ȘI: UNIȚI SALVĂM oferă asistență juridică GRATUITĂ protestatarilor din Piața Universității

Incidente la protest: Jandarmii au intervenit și au ridicat protestatari cu duba, duminică seara

MARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII. PONTA - DEMISIA. JOI, 11 IUNIE. "PS. Rugam politicienii sa se exprime la manifestarile proprii, pentru ca au obiceiul sa amestece temele si mesajele. Aici se vrea un mod de exprimare al societatii civile fara legatura cu manipularile cum ca ''cine nu e cu noi e platit de adversari''.

De asemenea rugam trolii societatii civile sa nu participe daca nu vor - dar sa nu mai cultive confuzia. Sa ceri ca puterea sa raspunda pentru abuzuri - incompetenta - iresponsabilitate nu inseamna ca sprijini pe altcineva", mai scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

MARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII. PONTA - DEMISIA. JOI, 11 IUNIE. Mai mult, organizația "Uniți Salvăm" îndeamnă bucureștenii să iasă și miercuri seara în Piața Universității "Cine vrea sa sa intalneasca insa si astazi la Universitate este (aproape) (inca) liber sa o faca. Si chiar ar fi si bine sa o faca".

Etichete: 11 IUNIE, EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII, joi, marş, nicuşor dan, Palatul Parlamentului, Piaţa Universităţii, PONTA - DEMISIA, uniti salvam

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE