MARŞUL MINERILOR. Ortacii au parcurs 100 de kilometri. O persoană a ajuns la spital VIDEOMinerii care vin pe jos în Capitală au reuşit să parcurgă aproape o sută de kilometri, însă drumul greu a început să îi afecteze. Au făcut băşici la picioare, iar unul dintre ei a trebuit să abandoneze drumul pentru a merge la spital. Ei au dormit marţi noaptea pe terenul de sport al Termocentralei Işalniţa din Dolj.

Minerii au mers deja 100 de kilometri pe jos
Minerii au mers deja 100 de kilometri pe jos

A doua zi de drum a fost şi mai grea pentru mineri. După zeci de kilometri au început să apară problemele, potrivit romaniatv.

"După 90 de kilometri au apărut bătături şi le tratăm băbeşte cu spray cu pătlagină ca să putem continua marşul", a spus un bărbat.

"Au apărut deja primele probleme că avem un coleg cu o băşică destul de urâtă şi a trebuit să meargă la spitalul din Rovinari să se opereze pentru că nu mai putea să meargă", a spus un alt miner.

În ciuda problemelor de sănătate, minerii sunt foarte decişi să îşi continue drumul până la Bucureşti. Ei au dormit marţi noaptea pe terenul de sport al Termocentralei Işalniţa din Dolj. Energeticienii şi ortacii sunt nemulţumiţi că sediul Complexului Energetic Oltenia se va muta la Bucureşti, iar 2.000 dintre ei urmează să fie disponibilizaţi. Pentru că nici o altă formă de protest nu i-a sensibilizat pe tehnocraţi, oamenii au plecat în marş spre Capitală. Şi-au propus să parcurgă zilnic 40 de kilometri, iar dacă vor păstra acest ritm vor ajunge în 6 zile în faţa Guvernului.

Etichete: greva mineri, mars mineri bucuresti, marsul minerilor, mineri, mineri capitala, mineri oltenia, ortaci

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE