INCENDIU ÎN CENTRUL VECHI.Declarațiile unui martor din infernul din clubul Colectiv: "Rugați-vă..."INCENDIU ÎN CENTRUL VECHI. 26 de persoane au decedat în urma incendiului care a izbucnit la clubul Colectiv din Capitală, iar alte 180 au fost rănite.Tinerii prezenți la evenimentul din club au postat, pe Facebook, primele mărturii de la fața locului.

Marturia unui martor de la clubul Colectiv: Rugati-va
Mărturia unui martor de la clubul Colectiv: Rugați-vă

INCENDIU ÎN CENTRUL VECHI. "Am fost acolo. Cred ca sunt primul care scrie despre asta. Rugati-va la ceea in care credeti voi ca acei oameni sa fie bine", a scris un tânăr care a participat la eveniment, dar a reușit să se salveze, scrie realitatea.net. 

"Nu știu dacă mai sunt oameni înauntru. Fetele, în special, au început să țipe foarte tare. Toată lumea a intrat în panică, ne-am călcat în picioare. Care a fost mai tare trăiește. La un moment dat am strigat că dacă nu suntem un pic disciplinați murim cu toții. Culmea, ușile erau închise. Când s-au deschis ușile a început vâlvătaia. Am început să ne călcăm în picioare. Ne-am lăsat în jos, pentru că focul venea de undeva de sus. Sunt un pic pârlit, am și o vânătaie", a povestit supraviețuitorul exploziei, care s-a produs vineri seara, în Clubul Colectiv din București.

Evenimentul care avea loc vineri seară în clubul Colectiv, în momentul în care acesta a luat foc, avea efecte pirotehnice conform prezentării de pe pagina de Facebook.

"Era un concert de trupă rock, au pornit din dreapta scenei niște artificii, a lovit un stâlp, a luat foc tavanul, inițial nu ne-am dat seama ce se întâmplă, apoi ne-am îmbulzit la ieșire, s-au călcat unii peste alții. Nu a fost nicio explozie. Pur și simplu a luat foc buretele de pe lângă stâlp. Nu cred că s-a prăbușit nimic acolo. Am stat destul de mult la ieșire, să ajut oamenii la ieșire. Erau un spațiu mic. A fost concert cu intrare liberă, erau mult peste 200, majoritatea au ieșit foarte repede, dar am văzut mulți răniți grav", a declarat un alt martor pentru Digi24.

O explozie a avut loc, vineri noapte, în clubul Colectiv situat în complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4. 

INCENDIU ÎN CENTRUL VECHI. Explozia de vineri seară, soldată cu zeci de morţi şi răniţi, a fost provocată de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stâlp al clădirii aprinzându-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan, a declarat agenţiei Mediafax un martor.

Potrivit acestuia, şi tavanul era capitonat cu burete fonic şi a fost cuprins de flăcări, iar bucăţi din acesta s-au desprins şi au căzut peste oameni.

INCENDIU ÎN CENTRUL VECHI. Potrivit celor aflaţi la spectacol, un agent de pază a luat un stingător de incendii, însă nu a apucat să intervină înainte ca focul să ajungă la tavan şi să se extindă cu repeziciune. În momentul când tavanul a luat foc, cele aproximativ 250 de persoane din club au fost cuprinse de panică şi s-au îmbulzit spre ieşire, creând o busculadă, deoarece doar una dintre uşile de la intrare s-a deschis de la începutul incendiului. Ulterior, şi cea de-a doua uşă a fost deschisă, lumea a năvălit afară, dar deja erau pe podea multe persoane care aveau arsuri sau se aflau în stop cardio-respirator.

Etichete: Centrul vechi, colectiv, incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE