Masă şi dans, gratis, de la Poteraş pentru pensionarii din Sectorul 6Primarul Poteras ofera mese la restaurant pentru pensionari
Primarul Poteraş oferă mese la restaurant pentru pensionari

Vineri, 30 septembrie 2011, începând cu orele 17.00, la Restaurantul Bârlogul Lupilor, peste 500 de persoane vârstnice din sectorul 6, beneficiare ale serviciilor sociale, se vor delecta alături de artişti precum Mirabela Dauer şi Maria Dragomiroiu, informează Primăria Sectorului 6 printr-un comunicat remis la redacţie.


Tot vineri, la Centrul Social Equilibre, situat Prelungirea Ghencea nr. 28, se desfăşoară de la ora 10.00 "Ziua Porţilor Deschise" eveniment la care vor participa peste 50 de bătrâni care fac parte din programele derulate de DGASPC Sector 6 şi Asociaţia Umanitară Equilibre.


Şi cei 85 de bătrâni găzduiţi în Complexul de Servicii Sociale "Sf. Nectarie" vor avea parte de o masă festivă şi un program artistic susţinut de trupa Angely's, cu sprijinul CreArt, în data de 1 octombrie 2011, începând cu orele 11.00.

"Organizate cu sprijinul primarului Sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş, manifestările îşi propun să sensibilizeze opinia publică cu privire la situaţia persoanelor vârstnice din România şi să sublinieze rolul important al acestei categorii sociale în cadrul oricărei comunităţi", explică administraţia locală.

Etichete: Cristian Poteraş, dans, DGASPC Sector 6, masă, pensionari, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
eu
07 oct 16:00
+0
VOTURI
-0

pt. noi ceilalti mai putin, dle primar!?oare cu ce aprobare au reusit cei de la "barlogul lupilor"sa transforme spatiul verde de vis a vis intr-o parcare,taind peste noapte pomii si turnend beton peste spatiul verde ca in santierele din anii 80?

Ala
30 sep 13:46
+0
VOTURI
-0

Pai ce, da de la ma sa ?

rds
30 sep 12:05
+0
VOTURI
-0

A inceput deja campania? Oricum Poteras nu mai are nicio sansa sa castige inca un mandat. Si din ce bani se platesc toate cele?

Ioana Alexandra Ghinda
30 sep 12:00
+0
VOTURI
-0

Acestia sunt cumva banii stransi de la populatie pentru reabilitarea termica? A strans Poteras bani buni pentru a ii folosi in campania electorala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE