ACCIDENT AUTO. Maşină căzută în Dâmboviţa. Un bărbat a MURIT. O femeie şi un copil, grav răniţi FOTOACCIDENT AUTO. O maşină a căzut în Dâmboviţa, sâmbătă după-amiază. Patru persoane se aflau în autoturism, respectiv trei adulţi şi un copil. Una dintre victime, un bărbat, a decedat, a anunţat Brigada Rutieră a Poliţiei, în ciuda manevrelor de resuscitare. Copilul a fost şi el resuscitat şi transportat la spital, împreună cu o femeie, victimă a accidentului auto. 

ACCIDENT AUTO. Incidentul a avut loc în zona Splai Dudeşti-Vitan.

ACCIDENT AUTO. În autoturism se aflau patru persoane din care una a decedat. Pentru două dintre victime s-au efectuat manevre de resuscitare. În urma manevrelor de resuscitare, copilul a fost scos din stop cardio-respirator şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni. După resuscitare, şi o femeie a fost transportată la spitalul Sfântul Ioan din Capitală. 

CITEŞTE ŞI ACCIDENT. Băiatul de 8 ani, aflat în maşina care a căzut în Dâmboviţa, resuscitat de un poliţist

Cea de-a patra victimă a fost găsită conştientă şi s-a dus singură la spital. Maşina s-a răsturnat pe plafon. 

ACCIDENT AUTO. Accidentul s-a produs în zona Splai Dudescu, pe sensul de mers dinspre Glina spre Bucureşti. 

(Sursa foto Info trafic Bucuresti si Ilfov)

La faţa locului acţionează scafandri, serviciul de Descarcerare şi două echipaje SMURD, anunţă ISU.

 

ACCIDENT AUTO. Un incident similar a avut loc şi vineri dimineaţă după ce o tânără de 26 de ani a căzut cu maşina pe care o conducea în Dâmboviţa, pe drumul dinspre Vitan spre Glina. 

Femeia, care se afla la volan, a pierdut controlul autoturismului şi a căzut în râul Dâmboviţa, în zona Târgului Vitan.

Scafandrii au găsit-o pe femeie inconştientă în maşina răsturnată pe plafon, însă echipajul SMURD, sosit la faţa locului, nu a reuşit să îi salveze viaţa după manevrele de resuscitare. 

Scafandrii au verificat dacă şi alte persoane au fost implicate în accident, însă s-a constatat că şoferiţa a fost singură în autoturism. 

"La fața locului am găsit autoturismul răsturnat pe plafon și în interior scafandii au identificat victima în vârstă de 26 de ani, blocată în autourism și în stare de inconștiență. A fost preluată de echipajul SMURD în vederea aplăcării manevrelor de resuscitare, însă la scurt timp au declarat decesul acesteia. Scafandrii au continuat verificarea zonei respective pentru căutarea altor posibile victime, până în aceste moment nefiind identificate alte persoane. Intervenția a fost dificilă pentru că autoturismul era răsturnat pe plafon (...), în rest căutarea s-a făcut cu destulă ușurință pentru că apa nu are o adâncime foarte mare", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, la B1 TV.

"În jurul orei 7.00 am fost sesizați prin apel de urgeță 112 cu privire la faptul că un autovehicul a plonjat în râul Dâmbovița. La fața locului, polițiștii au constatat că autovehicului se deplasa de la București spre centura Bucureștiului, a pierdut controlul direcției de mers și a plonjat în râu. (...) Deocamdataă nu ne putem pronunța cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum și expertiza tehnică a autovehiculului", a declarat și Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului. Potrivit primelor informaţii, tânăra ar fi intrat în depăşire, a pierdut controlul volanului şi a plonjat în Dâmboviţa.

Citeşte şi Cum a condus un şofer "prin Dâmboviţa". Imagini surprinse în București 


Etichete: Bucureşti, deces, isu, masina cazuta in dambovita, mort, sambata

0/4 COMENTARII
emma
29 Feb 15:23
+0
VOTURI
-0
Respectati regulile de circulatie si adaptati viteza la conditiile de drum si nu aveti probleme !
Cris
27 Feb 22:27
+0
VOTURI
-0
Trebuie vazut URGENT ce escroci din Primaria Capitalei ar trebui sa se ocupe sa se instaleze parapeti de beton in acea zona, de plonjeaza masini in apa ca mustele in borcanul cu miere. Vad ca nu a iesit niciun destept sa faca declaratii.
citizen
27 Feb 18:27
+0
VOTURI
-0
Cum cine? Niste criminali care vor scapa fara sa fie pedepsiti. Procuratura ar trebui sa se sesizeze din oficiu!
mihai
27 Feb 17:50
+0
VOTURI
-0
Cine a luat gardul de protectie si cine a defrisat copacii si tufele de pe marginea soselei?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE