Maşina cu bani a unei PRIMĂRII, implicată într-un accident. Bancnotele au zburat din portbagaj FOTOSalariile angajaţilor unei primării din judeţul Botoşani au zburat pe câmp, la propriu. Maşina cu bani a fost implicată într-un accident, iar portbagajul s-a deschis în momentul impactului. Deşi rănit uşor, şoferul a adunat disperat bancnotele luate de vânt.

Accident in care a fost implicata o masina cu bani a unei primarii
Accident în care a fost implicată o maşină cu bani a unei primării
Foto: captură video

Maşina personală a unui angajat al Primăriei Corlăteni care transporta banii de salarii a fost implicată într-un accident rutier. Din cauza şocului extrem de puternic, portbagajul, locul unde erau depozitaţi banii s-a deschis brusc iar vântul a reuşit să smulgă şi să ducă pe câmp şi sub maşină mai multe bancnote, potrivit opiniadedorohoi.

Oamenii primăriei ajutaţi de primarul Valentin Buţincu au început imediat să strângă banii pe jos, dar mai ales cei imprăştiaţi în portbagaj şi să-i pună într-o servietă şi în saci de rafie. Din câte se pare în maşina implicată în accident erau şi alte documente importante ale primăriei, documente care au fost şi ele încărcate în saci. În maşină erau mai bine de 30.000 de lei, banii de salariu pentru angajaţii primăriei.

Etichete: accident auto, bani primarie, dorohoi, masina cu bani, masina primariei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE