Maşina lui Raed Arafat, LOVITĂ în trafic de un autobuz: "S-a stabilit că nu eu eram de vină" FOTOSecretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a fost implicat, joi seara, într-un accident, în centrul Capitalei. Maşina pe care o conducerea a fost lovită în trafic de un autobuz RATB. Arafat şi şoferul autobuzului au ajuns la Poliţie pentru constatare.

Un autobuz a lovit uşor, joi seara, în trafic, maşina secretarului de stat in MAI, Raed Arafat.

Soferul autobuzului nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc si a lovit masina lui Arafat in aripa dreapta. Incidentul s-a produs in fata Galeriilor Orizont, la intrarea pe Bd. Magheru.

Arafat a iesit din masina si a intrebat nervos "Ce ai facut?", scrie Hotnews.

"O tamponare uşoară, da. A ieşit autobuzul din staţie, brusc la stânga şi aripa din dreapta de la maşină a fost ştearsă, nimic deosebit", a precizat Raed Arafat pentru News.ro.

"Suntem la poliţie, deja s-au făcut constatarea şi declaraţia. Şoferul autobuzului şi-a recunoscut vina", a mai spus Raed Arafat.

"Mai multe persoane m-au sunat dupa ce unele canale de stiri au anuntat ca am avut un accident "grav" sau "spectaculos" sa vada daca sunt bine. Vreau sa va multumesc si sa clarific ca a fost vorba despre o tamponare usoara intre masina care o conduceam si un autobuz RATB care a iesit brusc din statie trecand in banda a doua pe care circulam. Din fericire nu a patit nimeni nimic, am fost cu conducatorul autobuzului la constatare la biroul de constatari la Politia Capitalei si s-a stabilit ca nu eram de vina! Conducatorul autobuzului cat si eu am fost testati cu acool-testul rezultatul fiind negativ la amandoi!", a scris Raed Arafat, ulterior, pe Facebook.

Etichete: autobuz, masina lovita, Raed Arafat, RATB, secretar de stat MAI

0/7 COMENTARII
Vama
06 May 10:51
+0
VOTURI
-0
Dap, si in orice tara civilizata parcare pe trotuar e interzisa… aici se parchează unde vrea fiecare fără ca poliția să ia măsuri etc. etc. 
Autobuzu Bucalesti
06 May 07:19
+0
VOTURI
-0
In orice tara civilizata, autoturismele acorda prioritate autobuzelor care semnalizeaza plecarea din statie. Dar in ghiolbania din romania nu s-a intamplat niciodata asa ceva, motiv pentru care o perioada au existat si niste colante pe spatele autobuzelor pe care scria "MULTUMESC!".
Marian
06 May 01:40
+0
VOTURI
-0
Pentru cei inca nelamuriti:
https://www.google.ro/maps/@44.4391542,26.0997122,3a,75y,120.17h,92.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1skZ8movTWs4UYVarpPz0doA!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro
littleangel
05 May 23:18
+0
VOTURI
-0
In cazul de fata nu este vorba de alveola. Este o artera cu doua benzi si linie continua dubla. Turismul se afla pe banda a doua iar autobuzul a fortat plecarea din statie prin intrarea pe banda a doua, mai mult ca sigur pentru ca in statie se aflau turisme parcate care nu i-au permissa parcheze la bordura. Desigur soferul autobuzului nu ar fi parcat la bordura chiar daca ar fi avut loc, si nici in alveola, in cazul in care statia ar fi fost prevazuta cu alveola.... dar asta e o alta discutie...
vali
05 May 22:14
+0
VOTURI
-0
Alo, "statie prevazuta cu alveola" nu se aplica in cazul de fata (alveola="loc retras de la alinierea unei străzi, a unei alei ..."). Sper ca nu ai carnet de conducere...
Ce ai facut?
05 May 20:13
+0
VOTURI
-0
Regulamentul Rutier
CAPITOLUL V: Reguli de circulatie
SUBSECTIUNEA 6: Intersectii si obligatia de a ceda trecerea
Art. 131
(1)La apropierea de o statie pentru mijloace de transport public de persoane prevazuta cu alveola, din care conducatorul unui astfel de vehicul semnalizeaza intentia de a iesi, conducatorul vehiculului care circula pe banda de lânga acostament sau bordura este obligat sa reduca viteza si, la nevoie, sa opreasca pentru a-i permite reintrarea în trafic.
Ce ai facut?
05 May 20:10
+0
VOTURI
-0
Daca nu ma insel prea tare, mi se pare ca soferii trebuie sa acorde prioritate autobuzului cand acesta reintra in banda de circulatie.
Dar mi-e prea lene sa caut acum prin codul rutier.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h