MAŞINA prinţului Philip, abandonată de 15 ani în parcarea subterană de la Intercontinental FOTOMaşina Ducelui de Edinburgh, care a vizitat România în 2001, a fost găsită abandonată în parcarea subterană a Hotelului Intercontinental. Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au venit la Bucureşti pentru a face un reportaj despre maşina abandonată.

Prinţul Philip a vizitat România în 2001, iar organizatorii i-au adus limuzina la Bucureşti, un Daimler DS 420 din 1968 – ediţie limitată. 

De atunci maşina Ducelui de Edinburgh a rămas abandonată în garajul hotelului Intercontinental, iar Ambasada Marii Britanii a uitat de existenţa ei, relatează Daily Mail, potrivit da.zf.ro

Potrivit Daily Mail, maşina a avut probleme în timpul vizitei Ducelui şi a fost pusă cu greu în mişcare.

"Maşina era deja parcata deja aici când compania mea a preluat managermentul parcării. Vechiul proprietar ne-a informat că limuzina Daimler are probleme şi nu porneşte în acest moment. Aşa a făcut şi atunci. Am coontactat ambasada, dar nu ne-au răspuns", a declarat administratorul parcării de la Intercontinental.

Daily Mail a contactat Ambasada Marii Britanii din România, însă reprezentanţii britanici au spus că nu au maşina în datele lor.

"Nu avem înregistrări de existenţa ei", a răspuns Ambasada.

Familia Regală are trei astfel de maşini, produse în 4000 de exemplare între 1968 şi 2002, dar niciuna dintre ele nu apare trecută la Bucureşti.

"Poate le e ruşine să recunoască faptul că maşina a rămas în pană aici. E o situaţie stânjenitoare pentru Familia Regală", a mai spus administratorul parcării.

Daimlerul părăsit sub Intercontinental are motor de 4.2 litri şi 245 de cai putere. Era maşina favorită a şefilor de stat din întreaga lume. Exemplarul deţinut de Prinţul din Qatar a fost scos la licitaţie cu o sumă de pornire de 50.000 de euro.

Etichete: hotleul Intercontinental, masina parcare Intercontinental

0/3 COMENTARII
Armand
07 Mar 08:13
+0
VOTURI
-0
Asa cred si eu :) . In plus, este foarte posibil sa fie implicati Illuminati in toata afacerea sau cel putin vreo mare loja masonica super-secreta :)
masina
07 Mar 08:00
+0
VOTURI
-0
Pai daca de atata vreme nimeni nu are nevoie de ea, o iau eu ca-i pacat de ea!
Ion Andreiescu
06 Mar 21:25
+0
VOTURI
-0
E clar ca masina functioneaza drept un emitator de unde energetice receptionate direct de la gorilienii de pe planeta Saturn. Acestia se afla de mult intr-o relatie de amicitie cu reptilienii, care, dupa cum stim cu totii, s-au infiltrat in rangurile sus puse ale societatii noastre. Exista multe dovezi care arata faptul ca intreaga familia regala a Marii Britanii este o ceata de reptile cu forma umana si scopul plasarii acestui automobil "in pana" imi este extrem de clar. Imi e mila de saracul manager, care nici macar nu isi inchipuie ce instrument diavolesc are in mana. Mare pacat..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE