Maşini de epocă şi bătaie cu mii de petale de flori la Târgul AnticarilorLa Targul Anticarilor va fi si o expozitie de masini de epoca (Foto evz.ro)
La Târgul Anticarilor va fi și o expoziție de mașini de epocă (Foto evz.ro)

La cea de-a XIII-a ediţie a Târgului Anticarilor îşi vor da întâlnire cu bucureştenii aproximativ 80 de anticari din toate colţurile ţării, de unde pasionaţii de "vechituri" îşi vor putea achiziţiona la preţ redus mii de cărţi, obiecte de artă, fotografii, bijuterii, mobilier de epocă dar şi costume vechi. De asemenea, colecţionarii de monede îşi pot întregi colecţiile de numismatică din care lipsesc unele piese.

În cadrul aceluiaşi eveniment, vizitatorii vor putea participa la parada maşinilor de epocă şi la celebra bătaie cu flori de la "şosea" dintre domniţele costumate în ţinute de epocă.

"Anticarii români îşi vor da întâlnire în faţa şi în incinta Primăriei Sectorului 2, pentru a dovedi că obiectele de valoare şi de calitate răzbat trecerii timpului şi oricăror probleme financiare, dovedindu-şi mereu inegalabila atractivitate. În cele trei zile ale târgului, iubitorii de antichităţi, vor putea vizita cele aproximativ 70 de corturi amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta primăriei", au anunţat reprezentanţii administraţiei locale Sector 2.

Târgul Anticarilor este deschis de vineri până duminică inclusiv între orele 10.00-18.00, atmosfera muzicală fiind întreţinută de vocile artiştilor Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tănase.

Etichete: anticari, carti, colecţie, maşini de epocă, Parcul Obor, Sectorul 2, târg

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE