Maşini de Poliţie de epocă, expuse la Primăria Sectorului 2, sâmbătăSâmbătă, 29 iunie 2019, între orele 09.00-14.00, filiala București a Asociației Internaționale a Polițiștilor, în parteneriat cu Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, va organiza Târgul Internațional al Colecționarilor din Ministerele de Interne "IPA ROCOP-2019". La acest eveniment și-au anunțat participarea colecționari de documente și obiecte din cadrul ministerelor de interne ale statelor afiliate IPA.

Masini de Politie de epoca, expuse la Primaria Sectorului 2, sambata
Maşini de Poliţie de epocă, expuse la Primăria Sectorului 2, sâmbătă

Regiunea 1 București a acestei asociații este purtătoarea unei frumoase tradiții care aduce împreună pe cei dornici de a păstra și a face cunoscute istoria și memoria instituțiilor care se ocupă de afacerile interne. Expoziția din acest an, care va fi deschisă publicului la Galeria de artă "2 ART" de la parterul Primăriei Sectorului 2, din strada Chiristigiilor nr. 11-13, va prezenta o serie inedită de documente, heraldică, bibliofilie, vehicule istorice, uniforme, insigne, embleme, machete, sisteme de avertizare, mijloace de comunicare și intervenție utilizate de poliție de-a lungul timpului.

În fața sediului Centrului Administrativ al Sectorului 2 vor fi amplasate mai multe automobile de epocă care au fost folosite de serviciile poliției în perioade de timp diferite.

Accesul publicului este gratuit.

Etichete: centrul cultural mihai eminescu, masina de politie de epoca, Sectorul 2, Târgul Internațional al Colecționarilor din Ministerele de Interne

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE