Mașinile abandonate în Sectorul 4, ridicate în continuare de autoritățiPe raza Sectorului 4 continuă acţiunile de eliberare a domeniului public, prin ridicarea maşinilor abandonate.

Masinile abandonate in Sectorul 4, ridicate in continuare de autoritati
Mașinile abandonate în Sectorul 4, ridicate în continuare de autorități
Foto: Primăria Sectorului 4

Astfel, inspectorii Direcţiei Protecţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 au identificat în doar 4 zile, 73 de „rable" care ocupau locurile de parcare și îngreunau traficul pietonal pe trotuare în zone precum bd. Unirii, bd. Tineretului, str. Pridvorului, str. Izvorul Mureșului, șos. Giurgiului, parcarea din fața Orășelului Copiilor.

Dintre acestea, 13 au fost deja ridicate, pentru alte 36 fiind în derulare procedurile de ridicare, cu respectarea legislaţiei specifice, în timp ce pentru 24 din totalul identificat să fie transmise somaţii proprietarilor pentru eliberarea domeniului public.

De menționat că, din noiembrie 2013 până octombrie 2015, au fost identificate 550 de mașini abandonate/fără stăpân, dintre care, în urma acţiunilor întreprinse de Autoritatea Locală Sector 4, 310 fiind deja ridicate, în timp ce pentru alte 200, procedurile sunt în curs de desfăşurare.

Activitatea de inventariere și ridicare a mașinilor abandonate/fără stăpân se derulează conform programului stabilit, în urma eliberării și reamenajării domeniului public putându-se trece la retrasarea parcărilor.

Concomitent cu aceste acțiuni, inspectorii Poliţiei Locale Sector 4 au acţionat, la sesizarea cetăţenilor, pentru soluţionarea unui număr de 69 reclamaţii privind ocuparea abuzivă a locurilor de parcare atribuite în mod legal. Au fost emise 31 somaţii pentru autoturismele care blocau accesul în parcare şi ai căror proprietari nu au putut fi contactaţi, iar 36 sesizări au fost soluţionate pe cale amiabilă.

Etichete: masini abandonate pe domeniul public, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE