Maşinile abandonate pe străzile din Sectorul 2, ridicate de primăriePentru a elibera locurile de parcare blocate abuziv de o serie de autovehicule abandonate, primarul Sectorului 2 - Neculai Ontanu a dispus ridicarea acestora de pe strada.
Pentru a elibera locurile de parcare blocate abuziv de o serie de autovehicule abandonate, primarul Sectorului 2 - Neculai Onţanu a dispus ridicarea acestora de pe stradă.

Reprezentanţii administraţiei locale susţin că au identificat deja aproape 50 de maşini părăsite pe străzile din Sectorul 2.

"Toate aceste autovehicule sunt părăsite de cel puţin un an de zile de către proprietari şi au ajuns adevărate epave care nu mai folosesc nimănui, dar ocupă locurile de parcare atât de preţioase pentru bucureştenii care sunt obligaţi să-şi lase maşinile în diverse locuri", informează Primăria Sectorului 2 într-un comunicat de presă remis la redacţie.

Majoritatea autovehiculelor care vor fi ridicate de către Primăria Sectorului 2 sunt din mărcile: Dacia, Ford, Mercedes, Skoda, dar şi alte tipuri de vehicule care nu mai sunt utilizate de către deţinătorii acestora.

Pe lângă eliberarea locurilor de parcare de autovehiculele abandonate sau fără stăpân, edilul Neculai Onţanu a anunţat că are în derulare, pentru anul în curs, finalizarea lucrărilor de construire a 229 de noi locuri de parcare care vor fi oferite spre închiriere bucureştenilor.

Etichete: loc parcare, maşini abandonate, Neculai Onţanu, Sectorul 2

0/0 COMENTARII
Motocea Valentin
26 iun 20:42
+0
VOTURI
-0

dar parcari adevarate, subterane sau supraterane cand face d-l ontanu?una la obor ar fi gura de oxigen...nu?ma refer pe partea cu stefan cel mare si care sa deserveasca magazinul si zona obor...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h