Mașinile ANAF au ajuns în Vama Veche. Cum au fost întâmpinați inspectorii de la Antifraudă. VIDEOMașinile Direcției Generale Antifraudă Fiscală - ANAF au ajuns în stațiunile de pe litoral, mai exact în Vama Veche. Cei care își petrec minivacanța de 1 mai pe litoral i-au întâmpinat pe inspectorii ANAF cu fluierături și huiduieli.

"Antifrauda a venit in Vama Veche. Reactia oamenilor merita distribuita!", a scris Claudiu Pândaru pe pagina sa de Faceboook.

Terasele, restaurantele și cluburile de pe litoral vor fi verificate de sute de agenți ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) în minivacanța de 1 mai. Aproximativ 200 de inspectori ANAF din toată ţara au fost detaşaţi în acest week-end la malul Mării Negre şi vor controla hotelurile, restaurantele şi terasele, în căutare de evazionişti, concentrându-se cu precădere asupra staţiunilor Mamaia şi Vama Veche, scrie gandul.info.

Dacă nu dau bon fiscal, comecianții riscă amenzi până la 15.000 de lei sau chiar închiderea temporară a afacerii. 

Antifrauda a venit in Vama Veche. Reactia oamenilor merita distribuita!

Posted by Claudiu Pândaru on Friday, 1 May 2015

Antifrauda a venit in Vama Veche. Reactia oamenilor merita distribuita!

Mai mult, turiștii de pe litoral au vandalizat mașinile ANAF, aruncând cu pietre către inspectorii de la Antifraudă. Poliţiştii constănţeni au deschis  dosar penal după ce parbrizul mașinii a fost spart, în urma acestui incident.

Amintim că joi, la orele amiezii o coloană de aproximativ 15 mașini ale ANAF a fost fotografiată la ieşirea din Bucureşti.

CITEȘTE ȘI: Fotografie virală pe internet: ANAF a "ocupat" ieșirea din Capitală. FOTO

Imaginea, publicată pe Facebook, a devenit rapid virală. Potrivit lui Petru Berciu, cel care a postat fotografia pe contul său de Facebook, maşinile ANAF se îndreaptau spre litoral.

Contactaţi de reporterii B365.ro, reprezentanţii ANAF au precizat că, deşi în comentarii se precizează că maşinile ANAF sunt pe Autostrada A2, acestea nu se deplasează către litoral. Aceştia au mai precizat că nu pot menţiona care este destinaţia inspectorilor ANAF pentru că este o acţiune inopinată şi nu pot furniza asemenea informaţii, pentru că s-ar putea înţelege unde se va desfăşura acţiunea de control.

Etichete: ANAF, antifrauda, Claudiu Pândaru, mașini ANAF, reacție, Vama Veche, video

0/2 COMENTARII
Sandu al-III-lea
02 May 16:58
+0
VOTURI
-0
Oameni prosti si fara minte.Ce treaba aveau ei cu ANAF-ul?Ii controla pe ei la buzunare,sau ce?Toti alcolistii Romaniei se strang la Vama Veche si fac figuri.Astia n-au muncit o zi in viata lor.
Catalin
02 May 15:04
+0
VOTURI
-0
Atât îi duce capul atâta fac! Totuși, cred că și lor le-ar conveni să încaseze salariile brute și nu cele nete!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h