Maşinile parcate pe linia de tramvai sau troleibuz din Capitală vor fi RIDICATE de urgenţăÎn București, toate mașinile parcate pe linia de tramvai sau troleibuz vor fi ridicate imediat de autorități. Decizia a fost luată de Primăria Capitalei, în Comandamentul de Iarnă.

Masinile parcate pe linia de tramvai sau troleibuz din Capitala vor fi RIDICATE
Maşinile parcate pe linia de tramvai sau troleibuz din Capitală vor fi RIDICATE

Măsura vine după ce în această dimineață troleibuzul 70 a fost blocat în zona Bulevardului Basarabia din cauza unui autoturism parcat pe linie. Timp de aproximativ două ore, troleibuzul nu a putut circula, iar traficul a fost aglomerat.

"Începând de astăzi, toate maşinile care vor bloca tramvaiele, troleibuzele, autobuzele, alte căi de acces, vor fi ridicate de către o platformă aflată la Administraţia Străzilor care va putea să acţioneze urgent", a declarat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, în condițiile în care din această seară ninge iar în București, primarul general Gabriela Firea a cerut operatorilor de salubritate să îndepărteze zăpada de pe prima bandă de circulație.

Etichete: masini ridicate Bucuresti, ninsori Bucureşti, Primăria Capitalei, vremea bucuresti

0/7 COMENTARII
nico
24 ian 10:06
+0
VOTURI
-0
Lucru la domiciliu, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: miauti65@yahoo.com
Doru
18 ian 17:07
+0
VOTURI
-0
@cris, e normal sa fie ridicate TOATE masinile parcate ilegal, animalule ! Esti disperat sa obtii vreun prijin in ideea de a-ti lasa masina pe unde vrei tu. Nu smecherii vor ca masinile parcate ilegal sa fie ridicate, ci toata tara, in afara de cocalari ca tine ! Tot mai speri ca javre din speta ta sa mai poata parca ilegal, te agati ca un milog de orice articol.....
bogdan
18 ian 15:57
+0
VOTURI
-0
Cauzate de faptul ca politia nu da amenzi, desi pot oricand.
Ing.
17 ian 14:34
+0
VOTURI
-0
Este normal să fie ridicate de ORIUNDE ESTE OPRIREA INTERZISĂ! Dar niciun primar nu a avut cap să ia decizia asta. Credeţi că la Paris, Bruxelles, Berlin sau Budapesta puteţi lăsa maşina oriunde? Nu mai zic că în toate oraşele astea parcările din interiorul oraşului sunt NUMAI cu plată.
Cris
16 ian 19:08
+0
VOTURI
-0
E normal sa fie ridicate de pe liniile de tramvai sau acolo unde incurca clar accesul (porti, ganguri, etc). Nu e normal sa fie ridicate de oriunde, doar ca asa vor niste smecheri.
incepand de azi
16 ian 14:48
+0
VOTURI
-0
masini parcate pe trecerea de pietoni,
pe rampa pentru carucioare,
masini parcate pe trotuare,
masini parcate pe spatiul pietonal din centrul vechi
masini urcate pe scari,
masini, masini
masini parcate pe banda unica
masini parcate pe linia de tramvai
masini par
masini par
masini impar
masini parcate pe spatiile verzi
masini parcate pe acces scoli, gradinite si spitale
vlad
16 ian 13:32
+0
VOTURI
-0
Incepand de astazi??? I-a luat un an sa ia decizia asta??? Sau hai, 3 luni de cand au dat tehnocratii aia spurcati lege noua sa se poata ridica iar masinile :)))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE