MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Un concurent a părăsit competiţia după ce a fost luat cu salvareaMASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Un concurent Masterchef a fost luat cu ambulanţa de pe platoul emisiunii.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Cristi, unul dintre concurenţii cu şanse mari la titlul Masterchef, a părăsit competiţia din motive medicale. El a fost luat cu ambulanţa din emisiune.

Cristi a intrat în bucătăria Masterchef cu şorţul de aur.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Medicii i-au spus că trebuie să meargă la spital pentru operaţie şi că nu mai poate reveni în concurs pentru că are nevoie de o perioadă de recuperare.

Anunţul cu privire la scoaterea lui Cristi din concurs a fost făcut de chef Adrian Hădean. "Probabil aţi observat deja că de la balcon lipseşte Cristi, care are o problemă medicală suficient de serioasă încât să fie obligat să părăsească această competiţie", a spus chef Hădean.

Video aici.

Florian Cristian Tudor are 25 de ani si este pasionat de fotbal si de jocurile pe calculator. Pasiunea pentru bucatarie s-a transformat pe parcursul anilor in ceva mai mult decat un hobby. Tudor declara ca dorinta de a gati vine inca din scoala generala cand ii urmarea la TV pe chef Foa sau Jamie Oliver.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Un alt concurent a părăsit competiţia în ediţia de marţi, la PROBA ELIMINATORIE de la cutia misterelor.

Etichete: ambulanţă, concurent masterchef, masterchef 2015, salvare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE