MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Trei concurenţi eliminaţi anterior au intrat din nou în concursMASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Trei concurenţi care au fost eliminaţi anterior au revenit în concurs, după ce în ediţia de luni au reuşit să îi învingă pe cei rămaşi în competiţie şi i-au trimis la testul sub presiune.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Trei concurenti eliminati anterior au intrat din nou in concurs
MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Trei concurenţi eliminaţi anterior au intrat din nou în concurs
Foto: protv.ro

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Iulian, Claudiu şi Andra au reveni cu drepturi depline în competiţie, după ce au reuşit să-i convingă pe chefi că preparatele lor au fost mai bune decât cele pregătite de cei rămaşi în competiţie.

În ediţia de luni Liviu, Tudor şi Ana Maria au fost trimişi la testul sub presiune pentru că au avut preparate mai slabe decât cele gătite de Iulian, Claudiu şi, respectiv, Andra.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Ana Maria a fost eliminată din concurs după prestaţia ei de la testul sub presiune.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Cutia Misterelor din ediţia de marţi le-a adus concurenţilor o nouă provocare: să facă un fel principal în valoare de 50 lei.

Concurenţii au avut la dispoziţie 10 minute în cămară, timp în care li s-a cerut să cântărească alimentele alese ca să se încadreze în suma primită.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Fiecare aliment din cămară avea preţul afişat, iar concurenţii trebuiau să porţioneze ingredientele ca să nu depăşească suma.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Jurizarea a fost făcută de invitaţii speciali din această ediţie: membrii familiilor concurenţilor de la MASTERCHEF. Cei 10 concurenti au avut astfel ocazia sa se întâlnească cu rudele si prietenii apropiati intr-o proba plina de emotie.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. Cei 8 concurenti ramasi in copmpetitia pentru marele trofeu MasterChef au avut parte de o noua serie de probe inedite. Prima proba a editiei a venit cu o surpriza de proportii pentru concurentii ramasi in competitia culinara. Fostii concurenti ai acestui sezon, Nea Marin, Andra, Claudiu, Marilena si Iulian, si-au facut aparitia in bucataria MasterChef, spre surprinderea celorlalti participanti. Sub cutia misterelor, cei 8 au identificat diferite sortimente de branza, de la camembert la roquefort., ingredient care trebuia evidentiat in preparate spectaculoase si savuroase. Preparatul lui Liviu a fost halucinante dupa cum a marturisit Patrizia, acesta fiind rasplatit cu dreptul de a spala vasele. De acelasi beneficiu s-a bucurat si Ana Maria, care i s-a alaturat lui Liviu la ultimul banc din bucatarie. Preparatele care au evidentiat cel mai bine ingredientul vedeta al probei au fose cele ale lui Andrei, Claudia si Florin, care au impresionat prin aspectul realizat, dar si prin gustul reusit. Fara nicio indoiala, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au ales castigator preparatul Claudiei.

La cea de a doua proba, Claudia a avut imunitate. Daca la prima proba concurentii iesiti din competitie au urmarit evolutia celor ramasi in concurs de la balcon, la aceasta proba au avut sansa de a reintra in competitia MasterChef, provocandu-i la duel! Regulile probei au oferit posibilitatea celor eliminati sa reintre in competitie daca il invingeau pe competitor, acesta din urma intrand la testul sub presiune. Nea Marin l-a provocat la duel pe Andrei, Marilena a ales-o pe Anuta, Andra s-a duelat cu Ana Maria, Iulian l-a ales pe Liviu, iar Claudiu s-a duelat cu Tudor. Adriana si Florin nu au fost alesi de fostii concurenti, fiind salvati de la aceasta proba. Componentii fiecarui duel au avut de gatit acelasi preparat, acesta fiind stabilit prin tragere la sorti. Andrei a castigat in competitia directa cu Nea Marin, Iulian s-a intors in competitie castigand duelul cu Liviu, care a fost trimis la testul sub presiune. Surprizele au continuat, Claudiu castigand batalia cu Tudor. Marilena nu a reusit sa se concentreze suficient de bine, fiind invinsa de Anuta. Dintre Ana Maria si Andra, cea din urma a reintrat in bucatarie cu un preparat care i-a readus sortul, Ana Maria fiind calificata la testul sub presiune.

MASTERCHEF, 24 NOIEMBRIE 2015. La testul sub presiune, Liviu, Tudor si Ana Maria au concurat pentru a ramane in continuare in competitia culinara intr-o proba care a reprodus atmosfera din bucataria unui restaurant. Cei trei au avut de pregatit un meniu compus dintr-o portie de bruschete, papara cremoasa cu trufe, sandwich toast cu avocado, branza rasa maturata si ou prajit cu miezul moale, dar si clatite americane cu capsuni si sirop de artar. Desi meniul parea simplu in prima instanta, concurentii au avut parte de multe preparate returnate de catre clientii restaurantului: Chefii. Presiunea extrem de mare i-a pus in dificultate pe concurenti, primul care a reusit sa invinga stresul si sa multumeasca clientii restaurantului fiind Tudor. Batalia finala a editiei s-a dat intre Liviu si Ana Maria, cea din urma fiind eliminata din competitie, niciunul dintre preparate nereusind sa-i impresioneze pe Chefi.

Etichete: concurenti MASTERCHEF, concurs masterchef, masterchef, masterchef 2015

0/1 COMENTARII
elena
25 nov 17:27
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE