MASTERCHEF, AZI, LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015. Concurenții MASTERCHEF gătesc AZI pentru copiiMASTERCHEF, AZI, LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015: Concurenții MASTERCHEF gătesc, luni, pentru 200 de copii.

MASTERCHEF, AZI, LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015. Concurentii MASTERCHEF gatesc AZI pentru copii
MASTERCHEF, AZI, LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015. Concurenții MASTERCHEF gătesc AZI pentru copii
Foto: masterchef.protv.ro

MASTERCHEF, AZI, LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015:

Editia de luni va debuta cu o provocare inedita lansata de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean!
Concurentii ramasi in competitia pentru cel mai ravnit trofeu culinar vor vota concurentul in care vad cel mai temut adversar, persoana alaturi de care se vad in marea finala MasterChef. Proba va continua cu o lupta pe echipe, plina de adrenalina, dar si de surprize, informeaza site-ul emisiunii.

MASTERCHEF, AZI, LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015:

Cei 13 concurenti ramasi in competitie vor lua parte si la o proba pe echipe in deplasare. MasterChef ajunge luni intr-o locatie inedita din apropierea Bucurestiului: Ferma Animalelor, o adevarata oaza de relaxare, in care cei mici pot descoperi o varietate de specii de animale domestice. Locatia emana o ambianta echilibrata intre elemente educationale si cele de agrement, fara a neglija aspectele din mediul rural. Aici, concurentii vor avea de pregatit un meniu conceput pentru 200 de scolari, extrem de energici si de entuziasmati.

Etichete: masterchef, masterchef 2015, masterchef sezonul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE