MASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Măr în cutia misterelor, în emisiunea MASTERCHEF de aziMASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Luni, de la 20:30, aspirantii celui mai important titlu culinar din Romania, MasterChef, au parte din nou de proba cutiei misterelor. In aceasta seara, ingredientul principal este marul. 

MASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Mar in cutia misterelor, in emisiunea MASTERCHEF de azi (Foto foodstory.stirileprotv.ro)
MASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Măr în cutia misterelor, în emisiunea MASTERCHEF de azi (Foto foodstory.stirileprotv.ro)

MASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Surpriza va fi uriasa, concurentii avand de pregatit un preparat pe baza de mere. Totul pare simplu, dar povestea va fi condimentata de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean, concurentii neavand voie sa gateasca un anumit tip de preparat, scrie ziuaveche.ro. 

MASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. In aceeasi editie, concurentii ramasi in concurs vor avea de reprodus trei preparate diferite realizate de catre Chefi. Castigatorul primei probe din editia de luni va stabili dish-ul pe care trebuie sa il reproduca competitorii sai.

MASTERCHEF LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Surprizele editiei nu se opresc aici! Telespectatorii vor putea urmari si un test sub presiune inedit, care le va pune la incercare concurentilor, pe langa inspiratia culinara, si o serie de abilitati precum lucrul in echipa.

 

Etichete: 12 OCTOMBRIE 2015, concurenţi, cutia misterelor, mar, MASTERCHEF LUNI, test sub presiune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE