MASTERCHEF LUNI, 9 NOIEMBRIE 2015. Cine este concurentul care a părăsit bucătăria MASTERCHEFAnuta, Avram si Liviu au fost cei trei concurenti care au ajuns la testul sub presiune in urma probelor la care au fost supusi in editia din aceasta seara in bucataria Masterchef.

Dupa ce au avut parte de o surpriza emotionanta la cutia misterelor, unde fiecare concurent a primit cate o scrisoare din partea celor dragi, cei 12 bucatari amatori au fost impartiti in 2 echipe si au gatit pentru 200 de muncitori de la fabrica Ford, din Craiova.

In urma acestei probe si a deciziilor luate de concurenti, Anuta, Avram si Liviu au ajuns la testul sub presiune, unde au fost nevoiti sa reproduca un preparat pe care nu l-au vazut, ci doar l-au pipait si au gustat din el.

Lupta a fost apriga, tinand cont ca cei trei au dat tot ce-i mai bun pentru a nu pierde sansa de a ramane in bucataria Masterchef. In urma jurizarii celor trei chefi, Avram a fost concurentul care a fost eliminat din concurs si care a iesit din cursa pentru marele premiu.

Sursa: masterchef.protv.ro. 

Etichete: avram, bucataria MASTERCHEF, MASTERCHEF LUNI 9 NOIEMBRIE 2015, parasire competitie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE