MASTERCHEF, azi, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE. SEZONUL V CONTINUĂ MARȚI, DUPĂ AUDIENȚE RECORDMASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 - Luni, MASTERCHEF a înregistrat audiențe record, iar marți telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură ceea ce se va întâmpla. 

MASTERCHEF 2014. Doua episoade din MASTERCHEF SEZONUL 5, luni si marti, la ProTV
MASTERCHEF 2014. Două episoade din MASTERCHEF SEZONUL 5, luni şi marţi, la ProTV
Foto: masterchef.protv.ro

MASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 - Luni, în timp ce unii aspiranti la titlul de Masterchef au primit trei de DA, altii s-au trezit cu mancarea aruncata la cosul de gunoi, relatează stirileprotv.ro.

Preparatul Alinei i-a luat prin surprindere aseara pe cei trei chefi. Au mancat tot din farfurie si nu au contenit cu laudele.
Apoi, fara sa stea prea mult pe ganduri, i-au dat sortul mult dorit.
O domnisoara insa a reusit sa-i impresioneze pentru inceput, nu cu ce a gatit, cum era de asteptat, ci cu decolteul generos.

Juriu: "Nu vedem nimic de oala aia. Doar un decolteu. Ala nu e chiar nimic, dar as fi vrut sa vad ce faci acolo in farfurie."
In cele din urma, supa crema de mazare i-a asigurat un loc in urmatoare etapa a concursului.
Aspectul fizic a fost un avantaj si pentru Catalin. Este culturist si a facut-o pe Chef Patrizia sa ramana fara cuvinte.
Iar atunci cand a venit momentul sa ii dea sortul, a facut-o intr-un mod original: i l-a pus pe pielea goala.

MASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 -Este si un sezon al cuplurilor la Masterchef, asa ca doi soti au profitat de ocazie pentru a afla care dintre ei este mai priceput in bucatarie.
Chiar daca sotul a criticat-o pentru preparatul ei, lui Chef Hadean i-a placut la nebunie. Si in cele din urma, au primit doua sorturi.
MASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 - ProTV, din nou lider de audienta
Editia de luni a situat din nou PRO TV in topul preferintelor telespectatorilor, fiind lider de audienta pe toate categoriile de public, in intreg intervalul de difuzare, 20:31 – 22:22.
MasterChef a adunat în fata televizoarelor peste 2 milioane de telespectatori din toată tara in minutul de maxima audienta de la 21:11, de 4 ori mai multi decat cei care au ales Antena 1 in acelasi minut, 517 mii de telespectatori.

Etichete: marţi, masterchef, sezonul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE