MASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. Emisiunea MASTERCHEF de azi, fără concurentul SergheiMASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. Concurentii din bucataria Masterchef au avut parte, luni, de o proba de foc in cadrul careia au fost impartiti in trei grupe de catre Andrei, castigatorul imunitatii din aceasta editie.

MASTERCHEF marti, 13 octombrie 2015. Emisiunea MASTERCHEF de azi, fara concurentul Serghei (Foto subtitrat-romana.net)
MASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. Emisiunea MASTERCHEF de azi, fără concurentul Serghei (Foto subtitrat-romana.net)

MASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. Acesta le-a repartizat adversarilor sarcina de a pregati unul dintre cele trei preparate realizate de chefi: file de somon cu legume la gratar, rosmarin si salsa mediteranean, piept de pui umplut cu prosciuto crudo si mozzarella, cu sos de ciuperci si smantana si cu cartofi frantuzesti, piept de rata cu sos de portocale si un amestec de vinete si ardei gras.

MASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. In urma acestei probe, Misa, Serghei si Cristi au ajuns la testul sub presiune, pentru care cei trei chefi le-au pregatit o surpriza, adica alegerea unui concurent pe care sa-l ia cu ei la proba eliminatorie.

MASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. Claudiu, Stefan si Iulian s-au alaturat celor trei, formandu-se echipele Serghei-Stefan, Misa-Claudiu si Cristi-Iulian, iar acestea au avut de pregatit un desert in care marul sa fie ingredientul vedeta.

MASTERCHEF marţi, 13 octombrie 2015. Preparatul realizat de echipa Serghei-Stefan a fost considerat cel mai slab, iar chefii au hotarat ca Serghei este cel de-al treilea concurent care paraseste bucataria Masterchef.

Sursa: masterchef.protv.ro

Etichete: concurent eliminat, marti 13 octombrie 2015, masterchef, serghei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE