MASTERCHEF MARŢI, 20 OCTOMBRIE. PROBĂ ELIMINATORIE la cutia misterelor. Cine a părăsit competiţiaMASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Cutia misterelor a revenit şi în cadrul probei de marţi. De această dată, proba a fost una eliminatorie, iar unul dintre concurenţi a plecat acasă. În ediţia de luni a fost eliminat Mişa.

MASTERCHEF MARTI, 20 OCTOMBRIE. PROBA ELIMINATORIE la cutia misterelor. Cine a parasit competitia
MASTERCHEF MARŢI, 20 OCTOMBRIE. PROBĂ ELIMINATORIE la cutia misterelor. Cine a părăsit competiţia
Foto: masterchef.protv.ro

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Cutia misterelor i-a aşteptat din nou pe concurenţi la bancurile lor. Fiecare concurent a avut o cutie plină cu ustensile. Concurenţii au fost puşi să aleagă cinci ustensile din cele disponibile în cutia misterelor cu care să gătească şi să prezinte desertul. "Proba a fost uşoară din care ieşiţi foarte şifonaţi", a spus chef Adrian Hădean la finalul probei.

"Teste ca astea o să tot fie. Progres, astăzi, mai puţin", a spus chef FOA.

Chef Patrizia a fost însă mai indulgentă. "Nu toţi aţi fost chiar un dezastru. Avem câteva farfurii care arată bine", a spus chef Patrizia.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Unul dintre concurenţi a plecat acasă la finalul probei. Cel care a ieşit din competiţie a fost Victoraş, care a cedat nervos în cadrul probei. El s-a plâns că n-a putut face ceea ce şi-a propus cu ustensilele pe care le-a avut la îndemână, însă a fost mulţumit de gustul preparatului său.

Vezi şi: MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Un concurent a părăsit competiţia după ce a fost luat cu salvarea

MASTERCHEF SEZONUL 6. Victoraş a ales să facă Chocolate Lava Cake, dar a primit reproşuri din partea lui Adrian Hădean care i-a spus că a pus prea multă făină, că a pus cacao în prăjitură, ingredient care nu trebuia să se regăsească în acest preparat. Chef Hădean i-a mai spus lui Victoraş că în această prăjitură nu se adaugă făină decât dacă nu e sigur că poate stabiliza preparatul.

Într-una din reţetele de Chocolate Lava Cake disponibilă pe blogul lui chef Hădean se regăseşte o reţetă care include şi 3 linguri de făină.

"Plec cu gust amar ca şi Lava Cake/Brownie al meu. Am vrut să fac un Chocolate Lava în care gustul amar să contrasteze cu portocala", a spus Victoraş la ieşirea din competiţie.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. La polul opus s-au aflat concurenţii care i-au impresionat vizual pe chefi şi ale căror preparate culinare au fost gustate de cei trei membri ai juriului. Printre aceştia s-a numărat Claudiu, care a făcut un brownie cu piper roz. "Mi-ar fi plăcut să fie mai dens", a spus chef FOA, după ce a gustat din prăjitura.

Adriana a făcut o prăjitură din mălai cu apă de portocală, cardamon, portocală şi caju.

MASTERCHEF SEZONUL 6. Claudia a avut o prăjitură de morcovi cu şarlotă de vanilie şi cremă de caramel, însă nu a reuşit să o impresioneze pe chef Patrizia cu gustul preparatului culinar. Chef Patrizia i-a reproşat concurentei că nu regăseşte gustul de morcovi în tortul de morcovi şi nici caramelul nu are gustul specific.

Iuliana, deşi a făcut o prăjitură cu ciocolată, a impresionat vizual. "Nu chiar la înălţimea aşteptărilor", a spus chef FOA după ce a gustat din preparatul ei.

Anuţa a impresionat vizual cu o brioşă cu fragi şi căpşuni. 

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Şi Liviu s-a numărat printre concurenţii care au impresionat vizual cu un chocolate lava cake. El i-a cucerit pe juraţi cu un plating ca o poveste. "Prăjitura ţine un concert şi se prezintă în faţa fructelor", a spus Liviu.

"Ideea de concert e originală, iar desertul mie mi-a plăcut", l-a lăudat chef Patrizia. 

După ce au gustat prăjiturile, cei trei membri ai juriului au ales trei concurenţi pe care i-au trimis la balcon pentru că au gătit cele mai bune deserturi.

MASTERCHEF SEZONUL 6. Cei care au ajuns la balcon au fost Claudiu, Liviu şi Adriana. "Primul, departe de toţi ceilalţi, după gustul meu. A fost foarte bun la gust şi pentru mine meriţi locul I", a spus chef Patrizia despre preparatul lui Liviu. 

Liviu a fost ales de chef FOA. "M-a impresionat ce ai făcut tu acolo, nu doar concertul", a spus chef FOA.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Adrian Hădean a ales-o pe Adriana. "Te felicit. Sunt foarte bucuros că am gustat o prăjitură simplă, oarecum complicată", a spus chef Hădean.

Cei trei concurenţi au putut alege alţi trei concurenţi care să li se alăture la balcon şi să scape de duelul culinar.

Ceilalţi 12 concurenţi au participat la un duel în bucătărie. Fiecare duelist trebuia să fie atent la preparatul său, dar să fie atent şi la adversarul direct. În timp ce unii au putut alege concurenţii cu care să se dueleze, ceilalţi au ales ingredientul principal din preparatul culinar pe care îl aveau de făcut în cele 60 de minute.

În urma acestei probe s-a decis cine va ajunge la testul sub presiune.

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2015. Tudor, Anuţa, Andra, Florin, Kiki şi Iuliana au ajuns la testul sub presiune. La final, Iuliana a fost eliminată din concurs, preparatele sale - un meniu pentru adulţi şi unul pentru copii - fiind considerate de chefi cele mai slabe.

Etichete: concurent masterchef, concurs masterchef, masterchef, masterchef 2015, Masterchef sezonul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE