MASTERCHEF, SEZONUL 5: Emisiunea MASTERCHEF de AZI, LUNI, 26 octombrie are loc într-un castel MASTERCHEF, SEZONUL 5: Emisiunea MASTERCHEF de luni seară va avea loc într-un decor special: la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

MASTERCHEF, SEZONUL 5: Emisiunea MASTERCHEF de AZI, LUNI, 26 octombrie are loc intr-un castel
MASTERCHEF, SEZONUL 5: Emisiunea MASTERCHEF de AZI, LUNI, 26 octombrie are loc într-un castel
Foto: turistderomania.ro

MASTERCHEF, SEZONUL 5:

Batalia pentru titlul de MasterChef se va da luni intr-un loc magic: Castelul Corvinilor. Cel mai impresionant castel gotic din Romania va gazdui o proba pe echipe in care concurentii MasterChef vor scoate artileria grea.

ASTAZI, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati la un adevarat festin cavaleresc, din care nu vor lipsi tensiunea, accidentarile si momentele limita, informeaza site-ul eisiunii.

MASTERCHEF, SEZONUL 5:

In aceeasi editie, concurentii vor participa la un test sub presiune inedit, care va include si un element surprinzator: roata norocului. Pe langa toate acestea, aspirantii la marele titlu MasterChef vor lua parte la o noua proba cutia misterelor, care le va pune la incercare creativitatea in ceea ce priveste un anumit tip de desert.

Cristi, unul dintre cei doi castigatori ai sortului de aur, a fost nevoit sa paraseasca MasterChef  in editia de saptamana trecuta, din cauza unor probleme medicale. O afectiune care nu suporta amanare l-a obligat sa renunte si sa se opereze de urgenta. 

MASTERCHEF, SEZONUL 5:

Editia de saptamana trecuta i-a pus pe concurenti fata in fata cu o noua proba cutia misterelor. De data aceasta, au avut parte de o surpriza: in loc de ingrediente, au gasit sub cutii o serie de ustensile de bucatarie. Mai mult, acestia au avut de pregatit un desert la alegere, utilizand doar cinci dintre instrumentele gasite sub cutie. Prin intermediul acestei provocari, Chefii si-au dorit sa-i faca pe concurenti sa gandeasca structurat si sa-si planifice totul minutios.

Timp de 75 de minute, pretendentii la titlul MasterChef au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i indulci pe jurati, numarul limitat de instrumente fortandu-i sa fie cat mai creativi. Cei care au dat-o in bara magistral, dupa cum a spus Chef Adrian Hadean, au fost Georgiana, Andrei si Avram. Totusi, desi majoritatea concurentilor a realizat plating-uri neatragatoare, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au ales sa guste din preparatele urmatorilor concurenti: Florin, Tudor, Victoras, Ana Maria, Kiki si Nea Marin. Concluziile au fost simple: preparatele gustate de Chefi au fost declarate nepotrivite pentru o astfel de competitie. 

Etichete: AZI, masterchef, masterchef octombrie, masterchef sezonul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE