MASTERCHEF, SEZONUL 6. Surprize la emisiunea MASTERCHEF de LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015MASTERCHEF, SEZONUL 6. MASTERCHEF- LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015: 60 de concurenti au avut sansa a cincea emisiune MASTERCHEF din SEZONUL 6 sa primeasca inca un "DA" si sa isi castige un loc in bucataria "MasterChef". Insa au avut parte de o surpriza din partea Chefilor: doua probe prin care sa dovedeasca ca isi merita locul.

MASTERCHEF, SEZONUL 6. Surprize la emisiunea MASTERCHEF de LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015
MASTERCHEF, SEZONUL 6. Surprize la emisiunea MASTERCHEF de LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015
Foto: masterchef.protv.ro

MASTERCHEF, SEZONUL 6. MASTERCHEF- LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015: 

Daca la prima dintre ele fiecare a trebuit sa bata 200 de grame de albus si sa faca o spuma care sa nu ii cada in cap atunci cand Chefii i-au pus sa isi tina castronul deasupra, cea de-a doua proba a constat in trei etape:

Etapa 1- Tehnica felierii

Etapa 2- Tocarea fina

Etapa 3- Felierea inapoi si maruntirea

Chiar daca in primele doua etape a fost vorba despre felierea unei teline, tocarea morcovului si apoi felierea varzei si maruntirea patrunjelului, in cea de-a treia etapa, concurentii au avut sansa sa isi dezvaluie adevaratul caracter in fata Chefilor, informeaza site-ul emisiunii.

MASTERCHEF, SEZONUL 6. MASTERCHEF- LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015: 

Ultima lor sansa sa prinda un loc in editia urmatoare a constat in curatarea si filetarea unui peste prins chiar de ei. Fiindca pestele a fost vedeta probei, dupa ce s-au asigurat ca au "obiectul muncii" pe banc, concurentii s-au apucat de gatit.

In ciuda momentelor de dificultate, concurentii s-au descurcat, dar tot aceasta proba a fost si cea care i-a trimis acasa pe cei care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor lui Chef Foa, Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia.

 

Etichete: masterchef 2015, masterchef septembrie, Masterchef sezonul 6, pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE