Meciul Steaua-Ajax: măsuri de fludizare a traficului și sfaturi pentru șoferiBrigada Rutieră dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor în perimetriul stadionului „Naţional Arena”, unde va avea loc joi, 21 februarie, începând cu ora 22.05, meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti şi A.F.C. Ajax.

Arena Nationala
Arena Nationala
Foto: 24monden.net

Astfel, Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

- să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe bd. Basarabia, str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasă şi bd. Pierre de Coubertin.
- să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
- să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;
- să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
- să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
- să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

 

Etichete: brigada rutieră, fluidizare trafic, naţional arena, şofer, trafic rutier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h