DINAMO Bucureşti VS POLI Timişoara, ÎN LIGA I, LUNI, 3 AUGUST. SCOR FINAL 2-1DINAMO VS POLI TIMIŞOARA LIVE, ÎN LIGA I, AZI, LUNI, 3 AUGUST 2015, LIVE TEXT, SCOR FINAL 2-1. DINAMO BUCUREŞTI A ÎNVINS, AZI, ACS POLI TIMIŞOARA în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I.

DINAMO VS POLI TIMIŞOARA LIVE, ÎN LIGA I, AZI, LUNI, 3 AUGUST 2015, LIVE TEXT, SCOR FINAL 2-1.

Min. 90+4 - DINAMO VS POLI TIMIŞOARA SCOR FINAL 2 - 1

Min. 90+3 - Cartonaş galben pentru Filip

Min. 84 - Cartonaş galben pentru Segovia

Min. 83 - Cartonaş galben pentru Iordache

Min. 74 - Schimbare la DINAMO - Intră Rotariu în locul lui Lazăr

Min. 70 - Două schimbări la POLI TIMIŞOARA, în mai puţin de un minut: Scutaru şi Javi au ieşit de pe teren, fiind înlocuiţi de Sarmov şi, respectiv, Goga.

Min. 62 - Schimbare la POLI TIMIŞOARA: Elek este înlocuit de Segovia

Min. 55 - Dinamo a cerut penalty, la o fază la care Belu a atins de două ori mingea cu mâna în propriul careu.

Min. 52 - Cartonaş galben pentru Vojnovic, după un fault asupra lui Hernandez. 

Min. 46 - Schimbare la Dinamo: Iese Starokin, intră Fai.

Min. 45+3 - 2 - 1 la pauză pentru Dinamo

Min. 45+2 - Cartonaş galben pentru Starokin

Min. 45 - GOOOL DINAMO! Gnohere a adus Dinamo în avantaj cu primul său gol marcat pentru "câini", după o centrare excelentă a lui Filip şi o ieşire greşită a lui Pap.

Min. 42 - Cartonaş galben pentru Zicu.

Min. 31 - Cartonaş galben pentru Popescu, după o intervenţie asupra lui Gavrilă.

Min. 8 - GOOOOOL POLI TIMIŞOARA! Oaspeţii au egalat rapid, prin golul lui Elek. Faza a fost creată de Zicu, autorul unei pase superbe pentru Hernandez, care a tras din prima. Cerniauskas a respins în faţă, iar Elek a trimis în poartă din apropiere.

Min. 5 - GOOOOL DINAMO! Cosmin Matei deschide, din penalty, scorul pentru echipa lui Mircea Rednic.

Min. 4 - Penalty pentru Dinamo. Lovitură de la 11 metri pentru gazde, după un duel între Luchin şi Vali Lazăr.

Min. 1 - A început meciul DINAMO VS POLI TIMIŞOARA

Daca inving in aceasta seara, „cainii” urca pe podium, la egalitate de puncte cu ASA Tg. Mures si Steaua. Pentru ros-albi urmeaza etapa viitoare derby de Romania, cu Steaua.

Dan Alexa, tehnicianul Politehnicii, revine in „Stefan cel Mare” ca adverasar. Fostul mijlocas a castigat singurele lui trofee din careira in tricoul ros-albilor. Acesta spera ca el sa obtina toate punctele in aceasta seara, iar Dinamo sa obtina victoria cu Steaua.

DINAMO VS POLI TIMIŞOARA LIVE. Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas – Feuss, Marc, Mevlja, Filip – Vojnovic, Starokin – Gavrila, Matei, Lazar – Gnohere.
Antrenor: Mircea Rednic.

ACS Poli: Pap – Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu – Curtean, Llorente, Hernandez, Melinte – Zicu, Elek.
Antrenor: Dan Alexa.

Peste 100 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. DINAMO Bucureşti – ACS POLI Timişoara, din cadrul Ligii I, care se va disputa astăzi, 03 august a.c., pe stadionul „Dinamo” din capitală, începând cu ora 21.00.

DINAMO VS POLI TIMIŞOARA LIVE, ÎN LIGA I, AZI, LUNI, 3 AUGUST 2015, LIVE TEXT, SCOR LIVEDINAMO BUCUREŞTI joacă, AZI, cu ACS POLI TIMIŞOARA în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul DINAMO VS POLI TIMIŞOARA are loc AZI, LUNI, 3 AUGUST 2015, de la ora 21.00. Cine transmite meciul: Meciul DINAMO VS POLI TIMIŞOARA va fi transmis LIVE LA TV de Digi Sport şi Dolce Sport şi LIVE ONLINE, LIVE TEXT şi SCOR LIVE de B365.ro.

Jandarmeria Capitalei aduce în atenţia suporterilor care vor participa la evenimentul sportiv următoarele:
- accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.
- deplasarea suporterilor la şi de la stadion să se facă individual sau în grupuri mici, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice sau posibilitatea producerii altor incidente pe traseele de deplasare;

DINAMO VS POLI TIMIŞOARA LIVE, ÎN LIGA I, AZI, LUNI, 3 AUGUST 2015, LIVE TEXT, SCOR LIVERECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI

- Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

- Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

DINAMO VS POLI TIMIŞOARA LIVE, ÎN LIGA I, AZI, LUNI, 3 AUGUST 2015, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Etichete: cand e meciul, cine transmite meciul, Dinamo, F.C. DINAMO Bucureşti – ACS POLI Timişoara, jandarmi, la ce oră e meciul, live, LIVE la TV, LIVE ONLINE, live text, LIVE TEXT ONLINE, măsuri de ordine, meci, Poli Timișoara, SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE