Măsuri de siguranță luate de polițiști, cu ocazia meciului dintre FC Voluntari și Astra GiurgiuPeste 50 de poliţişti bucureşteni vor acţiona duminică, 16 august, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „DINAMO” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. VOLUNTARI şi ASTRA GIURGIU.

Masuri de siguranta luate de politisti, cu ocazia meciului dintre FC Voluntari si Astra Giurgiu
Măsuri de siguranță luate de polițiști, cu ocazia meciului dintre FC Voluntari și Astra Giurgiu

Meciul de fotbal dintre FC Voluntari și Astra Giurgiu mobilizează peste 50 de polițiști, în zona Stadionului Dinamo din Capitală, duminică.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei recomandă cetățenilor să:

- manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
- respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
- să nu consume băuturi alcoolice dacă intenţionează să conducă autovehicule;
- să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Reprezentanții Poliției informează ca, în cazul în care sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: Astra Giurgiu, FC Voluntari, FC Voluntari vs Astra Giurgiu, meci fotbal, Poliţia Capitalei, poliţişti, stadionul Dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h