MĂSURILE luate de TAROM după seria de incidenteAvioanele din flota TAROM vor fi verificate în plus, prin sondaj, în afara mentenanței și verificărilor zilnice. Este o măsură luată de compania aeriană în urmă cu puțin timp, după ce la sfârșitul săptămânii trecute cinci avioane TAROM au avut probleme în doar 24 de ore.

MASURILE luate de TAROM dupa seria de incidente
MĂSURILE luate de TAROM după seria de incidente

Conform reprezentanților ministerului Transporturilor, măsurile suplimentare prevăd activități de control și includ verificări în plus ale aeronavelor, la intervale mai mici de timp, precum și efectuarea unor noi audituri de siguranță la lucrările de întreținere, notează digi24.ro.

De asemenea, în perioada imediat următoare, va fi înființat departamentul Maintenance Control Centre, care monitorizează și oferă asistență 24/7 pentru toate defectele apărute în operarea zilnică, dar și biroul AOG (Aircraft on Ground), cu program 24/7 pentru asistența comenzilor de piese în timp real, cu scopul de a reduce timpii de imobilizare a aeronavelor.

VEZI ŞI Ministrul Transporturilor a mers în inspecţie la TAROM, după INCIDENTELE de săptămâna trecută

Etichete: incidente tarom, masuri tarom, tarom

0/1 COMENTARII
razvan
17 Oct 18:12
+0
VOTURI
-0
TAROM sa introduca curse de avion cu tarile din Asia, nordul Africii, America de Nord, precum Ungaria, Polonia, Cehia. In ROMANIA cursele de avion la preturi mici sunt la cautare dar TAROM are preturi mari.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE