Meciul de HANDBAL ROMÂNIA-NORVEGIA: Gabriela Szucs va juca cu fractură de piramidă nazalăROMÂNIA - NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL: Gabriela Szucs arată de parcă ar fi participat la Mondialele de box, nu la cele de handbal, după ce a suferit o fractură de piramidă nazală în meciul cu Brazilia. Cu toate acestea, Gabriela va juca în echipa României în meciul de vineri cu Norvegia. 

Meciul de HANDBAL ROMANIA-NORVEGIA: Gabriela Szucs Va juca cu fractura de piramida nazala
Meciul de HANDBAL ROMÂNIA-NORVEGIA: Gabriela Szucs Va juca cu fractură de piramidă nazală
Foto: gsp.ro

ROMÂNIA - NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:  Pentru prima dată în echipa României, după ce a jucat pentru Ungaria pînă acum, Gabriella Szucs se simte extraordinar în tricoul roşu, galben şi albastru. În partida cu Brazilia a suferit o fractură de piramidă nazală.

ROMÂNIA - NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:   Au fost dureri, dar a strîns din dinţi şi a ales să joace şi contra Danemarcei. "Sufletul şi inima mi-au spus să joc. Am simţit că echipa are nevoie de mine. Am vrut să-mi ajut echipa. Şi mă bucur mult că am putut", spune Gabi pentru gsp.ro. 

ROMÂNIA - NORVEGIA, MECI ÎN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL de HANDBAL DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV 

ROMÂNIA - NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:   La intonarea imnurilor, Gabi cîntă "Deşteaptă-te, române!" de parcă ar juca de cînd lumea pentru România. "O fac cu mare drag pentru că aşa simt eu. Atmosfera în echipă e una senzaţională, fetele m-au primit cu braţele deschise şi eu trebuie să răsplătesc încrederea", spune handbalista care s-a născut la Oradea, dar care a crescut la Debrecen.

ROMÂNIA - NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:   Nu-i e frică de Norvegia şi abia aşteaptă meciul. "Trebuie să ne luăm revanşa după ce am pierdut în grupe. Eu am spus cînd am plecat de la Bucureşti că vreau o medalie. Vreau să mă întorc acasă cu o medalie! Şi să o agăţ în brad. E visul meu şi vreau să mi-l realizez!", a încheiat Gabi.


Etichete: campionatul mondial, Gabriela Szucs, handbal, meci, România - Norvegia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE