Meciul STEAUA - FC BOTOŞANI se joacă la Cluj, după ce Primăria A ÎNCHIS Arena NaţionalăArena Naţională nu are aviz de la Pompieri. Din acest motiv, Primăria Generală a decis să închidă stadionul pentru care a plătit 234 de milioane de euro. Astfel, meciul Steaua-FC Botoşani se va juca la Cluj.

Meciul STEAUA - FC BOTOSANI se joaca la Cluj, dupa ce Primaria A INCHIS Arena Nationala
Meciul STEAUA - FC BOTOŞANI se joacă la Cluj, după ce Primăria A ÎNCHIS Arena Naţională

"La Arena Naţională nu e aviz de la ISU, pentru că dacă se joacă acolo organizatorii poartă răspunderea pentru ce se întâmplă, până ISU nu dă avizul respectiv. De la început se ştia că nu e avizul. Nu ştiu dacă au fost amendaţi", a declarat, sâmbătă, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, precizând că meciul Stelei de pe Arena Naţională se va juca la Cluj.

Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a fost anunțată de Primărie că nu mai poate evolua pe Arena Naţională deoarece stadionul nu are aviz dela Pompieri. Din acest motiv, meciul cu Botoşani se va juca la Cluj.

Iuliu Mureșan, preşedintele lui CFR Cluj, a confirmat informaţia într-o intervenție telefonică la DigiSport.

"Acum 3 ore am fost sunat de Valeriu Argăseală și m-a întrebat dacă avem certificat ISU. Îl avem, e la zi.

Arena Naţională și Cluj Arena nu au acest act. M-a rugat să îi primim și am fost de acord. Trebuia să fim noi de acord, dar și Botoșaniul. Am fost fair-play și am ales să ajutăm Steaua", a declarat Mureşan.

Scandalul declanşat de incendiul de la clubul Colectiv, soldat până acum cu 35 de morţi, a relevat faptul că stadionul care a costat 234 de milioane de euro nu are avizul final ISU (de securitate pentru incendii). Din acest motiv, Steaua nu poate juca meciul cu FC Botoşani la Bucureşti.

 

Etichete: Arena Naţională, aviz, pompieri, Steaua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE