Meciurile din Liga I şi Cupa Ligii vor fi transmite LIVE GRATUIT de Digi SportMeciurile din Liga I şi Cupa Ligii vor fi transmise de către Digi Sport, începând din luna februarie, informează Digi 24. 

MECIURI LIGA I. REZULTATE LIGA I si CLASAMENTUL competitiei
MECIURI LIGA I. REZULTATE LIGA I și CLASAMENTUL competiției
Foto: www.observatorulph.ro

Transmisia meciurilor din Liga I şi din Cupa Ligii se va face gratuit pentru abonaţii RCS-RDS, din luna februarie, până în anul 2019, informează Digi 24. 

Compania RCS & RDS nu va percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

„Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaților Digi conținut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase prețuri și, în același timp, ne păstrăm poziția de lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune din România.", a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 și 3. Platforma este disponibilă gratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS & RDS. În plus, competițiile vor fi în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Etichete: cupa ligii, digi sport, Liga I, meciuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE