Meciurile din PREMIER LEAGUE, difuzate în România de Eurosport până în 2019Eurosport anunță că va difuza în exclusivitate în România meciurile din Premier League până în 2019, acordul cu English Premier League fiind astfel prelungit.

English Premier League
English Premier League
Foto: minutulsiscorul.ro

Eurosport  a anunţat joi prelungirea acordului cu English Premier League, care cuprinde drepturile de transmisie exclusive TV şi digitale (prin Eurosport Player) în România, pentru următoarele trei sezoane începând din 2016/17.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat că "România este o ţară în care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport oferă fanilor partidele din Premier League încă din 2013. Suntem încântaţi să putem continua să stârnim această pasiune pentru încă trei sezoane prin intermediul acestui acord, care confirmă angajamentul nostru de a investi în evenimente sportive premium."

Eurosport 1 va transmite ÎN DIRECT şi în exclusivitate cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Transmisiunile vor fi completate de ample rezumate, magazine dedicate şi reluări pentru a oferi fanilor o experienţă completă a vizionării. 

De asemenea, fanii vor putea urmări toate meciurile pe Eurosport Player, aplicaţia online a grupului Eurosport care oferă transmisiuni în direct şi la cerere şi este disponibilă oricând, pe orice echipament.

English Premier League, una dintre cele mai spectaculoase ligi naţionale de fotbal din Europa, reuneşte numeroşi jucători de top, printre care Mesut Özil (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United) sau Cesc Fabregas (Chelsea). Pe parcursul celor trei ani, fanii români vor avea posibilitatea să urmărească evoluţiile eroilor locali - Costel Pantilimon (Watford), Florin Gardoş (Southampton) sau Vlad Dragomir, care îşi clădeşte un nume la Arsenal.

Etichete: Eurosport, premier league

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE