Medic de la Spitalul Militar din București, reținut de DNA după a cerut mită pentru operațiiUn medic de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr.Carol Davila" a fost reținut de DNA, joi, fiind acuzat că a cerut 1500 de euro mită pentru trei operații.

Medic de la Spitalul Militar din Bucuresti, retinut de DNA dupa a cerut mita pentru operatii
Medic de la Spitalul Militar din București, reținut de DNA după a cerut mită pentru operații
Foto: vestea.net

Procurorii DNA anunță că l-au reținut joi pe Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită.

COMUNICATUL DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 30 iunie 2016, a inculpatului ILIE ADRIAN GABRIEL, medic primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „ Dr.Carol Davila" din București, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru săvârșirea a 3 (trei) infracțiuni de luare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada aprilie – 29 iunie 2016, inculpatul Ilie Adrian Gabriel, medic militar la spitalul de urgență menționat, a pretins 1.500 de euro de la trei persoane și a primit suma totală de 1.000 euro de la două dintre acestea, în legătură cu intervenții chirurgicale efectuate asupra acestora.

În două dintre cele trei operații era vorba de intervenții chirurgicale de înfrumusețare a nasului (rinoplastii).

Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Inculpatul ILIE ADRIAN GABRIEL urmează a fi prezentat la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Etichete: DNA, mită, Spitalul Militar

0/1 COMENTARII
cosmin
31 iul 23:13
+0
VOTURI
-0
denuntul este facut de : ANDREI BADULA zis Mos Ene din Clanul Sportivilor ca sa ia o reducere de pedeapsa !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE