Medic israelian, venit să ajute victimele din Colectiv: N-am mai văzut o asemenea tragedieMedicul Yarom Shoham a venit din Israel pentru a ajuta la tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv. Dictorul a rămas șocat de ceea ce a văzut.

Medic israelian, venit sa ajute victimele din Colectiv: N-am mai vazut o asemenea tragedie
Medic israelian, venit să ajute victimele din Colectiv: N-am mai văzut o asemenea tragedie

"Nu am văzut o asemenea tragedie în toată cariera mea, nu aşa. (…) Imediat ce am auzit de incident ne-am oferit ajutorul. Era nevoie de ajutorul nostru şi de asta suntem aici. Am ajuns aici azi noapte", a spus doctorul, care acum îi ajută pe medicii de la Spitalul Bagdasar, scrie Mediafax. 

Doctorul israelian a venit la Bucureşti pentru a trata pacienţii de la Bagdasar cu NexoBrid, un produs care înlocuieşte intervenţiile chirurgicale în cazul pacienţilor cu arsuri.

"Am venit să ne oferim ajutorul şi expertiza în utilizarea NexoBrid, un produs care înlocuieşte intervenţia chirurgicală pentru arsuri grave. Noi avem experienţă cu acest produs şi am venit să oferim NexoBrid şi ajutorul nostru în folosirea sa. Este folosit acum în spital. Acesta permite tratarea mai multor pacienţi decât ar fi posibil cu intervenţii chirurgicale. Toţi pacienţii vor fi trataţi azi, acesta este obiectivul, să tratăm toţi pacienţii, să decidem care dintre ei are nevoie de operaţie sau tratament cu NexoBrid şi să-i tratăm pe toţi. Ar fi imposibil să facem acest lucru doar cu intervenţii chirurgicale", a spus doctorul.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat că o echipă medicală din Israel operează la Spitalul Bagdasar Arseni victime ale incendiului din Club Colectiv, urmând ca apoi, tot în cursul zilei de duminică, să ajungă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Etichete: colectiv, incendiu, medic, Spitalul Bagdasar Arseni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE