Medic Spitalul Bagdasar Arseni: Pacienții sunt șocați de ce li s-a întâmplat și de ce au văzut acoloLa Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală au fost operate toate victimele incendiului din clubul Colectiv. 15 dintre ele se află la terapie intensivă. Potrivit medicului Andrei Carantino de la secția de Chirurgie plastică, pacienții sunt șocați nu doar de ceea ce li s-a întâmplat, dar și de ceea ce au văzut în club după izbucnirea incendiului. 

Medic Spitalul Bagdasar Arseni: Pacientii sunt socati de ce li s-a intamplat si de ce au vazut acolo
Medic Spitalul Bagdasar Arseni: Pacienții sunt șocați de ce li s-a întâmplat și de ce au văzut acolo

"Au fost operați toți pacienții. S-au făcut operațiile necsare în acest moment. Vor urma pansamente și alte operații în funcție de evoluția locală a arsurii. La terapie intensivă sunt 15 pacienți. Pacienții sunt șocați nu doar de ceea ce au pățit acolo, dar și de ceea ce au văzut acolo", a declarat medicul Andrei Carantino de la secția de Chirurgie plastică al Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală. 

27 de persoane au murit în urma incendiului din clubul Colectiv, iar 184 au fost rănite.  

Un numar de sapte persoane decedate in urma incendiului care a avut loc vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti care au fost aduse la Institutul National de Medicina Legala au ramas neidentificate, a declarat sambata pentru Agerpres medicul legist Abdo Salem.

Etichete: colectiv, incendiu, Spitalul Bagdasar Arseni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE