Medicii află, ASTĂZI, dacă le cresc salariile. Ce vor dezbate guvernanțiiGuvernul va decide astăzi dacă va majorara salariile medicilor cu 25%, începând cu 1 octombrie.

Medicii afla, ASTAZI, daca le cresc salariile
Medicii află, ASTĂZI, dacă le cresc salariile
Foto: pressalert.ro

De asemenea,  tot cu 25% ar putea creşte şi sporurile, cum ar fi cele pentru turele de noapte sau gărzi, potrivit realitatea.net.

De această majorrare ar putea beneficia peste 228 de mii de persoane din sistemul public de sănătate ar putea beneficia de această majorare. Impactul bugetar anual ar fi de 1,7 miliarde de lei. După cum a anunţat premierul Victor Ponta, săptămâna trecută, salariile medicilor vor fi majorate printr-un proiect de lege care va fi trimis în parlament.

Majorarea salarială cu 25% va fi aplicată tuturor categoriilor din sistemul sanitar, a declarat, luni, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, la Realitatea TV.

"Majorarea salarială de la 1 octombrie include toate categoriile care se regăsesc în spital, medici, personal auxiliar, personalul TESA, contabilul de la spital. Pentru toată lumea e același procent de majorare 25 la sută", a subliniat Bănicioiu.

Etichete: crestere salarii medici, cresteri salarii medici, Guvernul României, majorare salarii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE